12 saat önce EKONOMİ

Akaryakıt fiyatları, döviz kurlarındaki dalgalanma ve artan petrol fiyatları ile birlikte sürekli değişim gösteriyor. İşte güncel fiyat listesi,

13 saat önce YAŞAM

Mustafa Ayaz, çağdaş Türk resim sanatının önde gelen isimlerinden biri olarak 86 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Cenazesi, yarın Kocatepe Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek

14 saat önce YAŞAM

21-22 Eylül 2024 tarihleri arasında Avrupa Miras Günleri etkinlikler Başkent Ankara'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

14 saat önce YAŞAM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021-2023 dönemine ait doğuşta beklenen yaşam süresini açıkladı. Ankara’nın Yaşam Süresi 79,2 yıl olarak belirlendi.

15 saat önce YAŞAM

Gölbaşı Belediyesi, çevre temizliği ve halk sağlığı çalışmalarına bir yenilik ekleyerek ilçenin farklı noktalarına yeni çöp konteynerleri yerleştirdi.

15 saat önce YAŞAM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara Sanayi Odası’nı (ASO) ziyaret ederek sanayicilerin sorunlarını ve taleplerini değerlendirdi.

1 gün önce SPOR

Fenerbahçe, sezon sonu için önemli ve radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Jose Mourinho, takımdaki bazı futbolculardan memnun olmadığını açıkladı ve bu durum, bazı oyuncularla yolların ayrılmasına neden olacak. İşte bu gelişmelerin detayları...

1 gün önce YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit, bu hafta boyunca ülke genelinde beklenen hava durumu hakkında bilgi verdi.

1 gün önce SİYASET

Milliyet yazarı Zafer Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile fiilen köprüleri attığını öne sürdü.

1 gün önce YAŞAM

Ankara'da dünyanın en büyük adliyesi olacak yeni Adalet Sarayı’nın temellerini atmak için hazırlıklar tamamlandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, temelin 19 Eylül Perşembe günü düzenlenecek törenle atılacağını duyurdu.