Ankara’nın Çankaya ilçesinde Bürümcük Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde patlama gerçekleşti. Olay, 37 yaşındaki Kemal Altuğ’un yaşadığı apartman dairesinde meydana geldi. Henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı gerçekleşen doğalgaz patlaması sonucunda, Altuğ’un hayatını kaybettiği bildirildi. Patlamanın etkisiyle evde büyük hasar meydana geldiği öğrenildi.

Ankara'da 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Patlamanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Altuğ’un yaşamını yitirdiğini doğruladı. İtfaiye ekipleri patlamanın ardından çıkan yangını söndürerek kontrol altına aldı. Olay yerinde incelemeler devam ediyor.


Olayla ilgili bilgi veren çevre esnaflar, "Bir patlama sesi duyduk. Çok kuvvetliydi. İlk başta bir yere bomba atıldığını sandık. Cam ve çerçeveler fırlamıştı, patlama etkisi çok büyüktü. Dumanlar yükselmeye başladı ve içerideki kişi çıkamadı. Doğalgazı açık bırakmış olabilir. İntihar etmiş olabilir deniliyor, ama neden böyle bir şey yaptığını bilmiyoruz” dedi. Patlamanın nedeni hakkında kesin bilgi henüz verilmiş değil ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi