Bostancık Caddesi'nde Polisten Kaçış

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Bostancık Caddesi üzerinde uygulama yapan polisler, dün akşam saatlerinde dur ihtarına uymayan bir aracın peşine düştü. Kaçan araç, park halindeki bir araca ve takviye için gelen motosikletli polis ekibine çarparak iki polis memurunun yaralanmasına neden oldu.

Kaza ve Kovalamaca

Kaza sonrası, şüphelilerin aracını polislerin üzerine sürmesi nedeniyle görevli polis memuru, şüphelileri durdurmak için tek el ateş etti. Buna rağmen yönünü değiştirerek kaçmaya devam eden şüpheliler, yaşanan kovalamaca sonucunda Karapürçek 512. Sokak üzerinde durduruldu.

Şüpheliler Kontrol Altına Alındı

Şüpheliler araçtan indiklerinde de kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri, zor kullanarak şüphelileri kontrol altına aldı. 17 ve 15 yaşlarında oldukları tespit edilen ve suça sürüklenen çocuklar M.M.M. ile M.A.M. gözaltına alındı. Suça sürüklenen çocuklarla ilgili gerekli adli işlemlere başlandı.

Soruşturma Devam Ediyor

Şüpheliler, polislerin başarılı müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi ve adli süreç başlatıldı. Polis memurlarının yaralanması ve kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: Haber Merkezi