Paris’e giden Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, sabah saatlerinde oynanan maçta tribünde yan yana oturarak Kadın Milli Voleybol takımını desteklediler. Özgür Özel ve Mansur Yavaş’ın kırmızı milli takım forması giymesi de dikkat çekti. Maçın sonucunu büyük bir coşkuyla karşılayan liderler, galibiyet sevincini sarılarak paylaştılar.

Özel Imamoğlu Yavaş

Canlı Yayında Dikkat Çeken Detay

Bu anlar internet üzerinden ve televizyon kanallarında da canlı olarak yayınlandı. Muhalefete yakınlığı ile bilinen Halk TV de bu yayınları gerçekleştiren kanallardan biriydi. Ancak, dikkat çeken bir ayrıntı vardı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetlerini paylaşan ve Mansur Yavaş'a yakın bir ekip tarafından yönetilen Yükselen Ankara isimli Twitter hesabı, Halk TV'nin Mansur Yavaş'a sansür uyguladığını öne sürdü.

Yükselen Ankara.-1

Ayrıca, Mansur Yavaş videoları paylaşan bu hesap, sadece Mansur Yavaş ve ABB Basın hesaplarını takip ediyor.

Mansur Yavaş'a Sansür mü Uygulanıyor?

Yükselen Ankara hesabına göre, Halk TV Paris 2024 Olimpiyatları voleybol maçını haber yaparken Mansur Yavaş’ı kareye almadı. Bu durum, izleyiciler tarafından ayrımcılık olarak değerlendirildi ve televizyon kanalına tepki gösterildi.

Mansur Yavaş-1

Mansur Yavaş Dışlandı mı?

Kulisleri alt üst eden iddialardan biri de Paris programında Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunda gizli anlaşmaya varması oldu. Bu iddialara göre Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı beklenenden daha erken açıklanacak. İmamoğlu, Yavaş'a cumhurbaşkanı yardımcılığını teklif edecek. İddiaların gerçekliği sorgulanmaya devam ederken, muhalefetin ilerleyen günlerde nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu.

Kaynak: Haber Merkezi