Soruşturma hakkında detaylı bilgi veremeyeceğini belirten Arif Güran, olayın gizlilik kararı altında incelendiğini söyledi. Güran, "İlk günden beri söylüyoruz, devlet burada. Elinden gelenin fazlasını yaptı devlet. Kızımın bir mezarının bile olması devletin bir çabasıyladır. Soruşturma ile ilgili zaten gizlilik kararı var. Allah'ın izniyle kim yaptıysa devlet onu bulacak, hepsini çıkaracak. İlk ifadem ve son ifadem de aynı ifadededir. Dosya ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Benimle devletin bir şey paylaştığı yok. Siz ne biliyorsanız ben de onları biliyorum." dedi.

"Kızımın Yasını Yaşamamı Engelliyorlar"

Güran, yaşadığı büyük acıyı anlatırken, sosyal medyada fenomen olan kişilerin mezarlığa gelip fotoğraf çekmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. "Kızımın acısını yaşayamıyorum. Kızımın mezarına gelip fenomenler fotoğraf çekiyor. Allah rızası için yapmayın." dedi.

"Sorumlular Mutlaka Bulunacak"

Olayın aydınlatılması için geniş çaplı bir araştırma yürütüldüğünü vurgulayan Güran, soruşturmanın kapsamının genişletilebileceğini belirtti. "Devlet, savcı şu an araştırmalar yapıyor. Bunu yapanları Allah kahretsin, çekirdek bir aileydik. Devlet kimden şüpheleniyorsa, devlet herkesi alabilir. Soruşturma bitene kadar bütün köy alınabilir gerekirse, devlet kızımın kanını yerde bırakmayacak." diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi