MAMAKTA ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNMUŞTU 

1999 yılında Mamak Belediyesi eski Başkanı Gazi Şahin’in özel kalem müdürlüğü yapmış, bir sonraki belediye başkanı Mesut Akgül döneminde Zabıta daire başkanlığı ve Murat Köse döneminde ise Belediye Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Mustafa Orhan 38 yıllık Mamak Belediyesinde ki çalışma hayatını sonlandırdığını belirterek emekliye ayrıldığını duyurdu. 

Sosyal Medya hesabında “Bizler vefa medeniyetinin müntesipleriyiz” diye başlayan Mustafa Orhan önemli olanın buradan ayrılmak değil, bulunduğunuz yerden yüz akı ile ayrılmak olduğunu dile getirdi. Mustafa Orhan mesajında şunları ifade etti. 

MUSTAFA ORHAN’IN VEDA MESAJI 

“Kıymetli Dostlarım  

Sevgili Mamaklılar bu hafta itibariyle onur ve gururla 38 yıldır hizmet ettiğim işimdem emekliye ayrıldım.  

Bizler vefa medeniyetinin müntesipleriyiz.  

preview image

ŞÜKÜR MAKAMINDAYIM 

Önemli olan buradan ayrılmak değil, önemli olan bulunduğunuz yerden yüz akı ile ayrılmak, sevgi ile gönül hoşnutluğu ile uğurlanmaktır. Çünkü yarın başka yerde başka ortamlarda yan yana geldiğinizde tekrar yüz yüze bakabilmelisiniz. 

Bu dünyada makam ve zenginlik bir bahttır, sağlık bunların içerisinde en önemlisidir. Bunların hepsi gelir ve gider Önemli olan bu kubbede hoş bir seda bırakabilmek. 

Elinizde olan tek şey duruşunuzdur, yüreğinizdir, karakterinizdir. Buna hiç kimse dokunamaz. Duruşunuz da siz müsade ederseniz gider. 

Benim hayat felsefem ve görev sürem içinde anlayışım buydu. 

Hayatıma anlam katmış herkese çok teşekkür ediyorum. Her sonun yeni bir başlangıç getireceğini umuyorum.  

Bu süreçte acısıyla tatlısıyla pek çok gün yaşadık Ama sizlerle birlikte yaşadığımız güzel anıları, hoş sohbetlerimizi sevgiyle kucaklaşmalarımızı hiç unutmayacağım.Allah CC izniyle bunun karşılığında keyifle ve özlemle sizleri yad edeceğim günler beni bekliyor. 

Yollarımız hiçbir zaman ayrılmayacak, yüreğimde hep hemşehrilerim, Mamak ve siz değerli arkadaşlarım dostlarım olacaksınız. Allah’a emanet olunuz hakkınızı helal ediniz benden yana da hakkım varsa helal olsun “ 

Kaynak: Haber Merkezi