Çocuk Etkinlik Aracı ile Yaz Tatili Şenliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen “Gezici Etkinlik Aracı” projesi, kültür ve sanat etkinliklerini çocukların ayağına getiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, çocuklara yönelik düzenlediği etkinliklerle yaz tatilini renklendiriyor. Çocuk Kulüpleri bünyesinde gerçekleştirilen eğitimlerin yanı sıra, “Gezici Etkinlik Aracı” ile başta Beypazarı, Ayaş, Haymana, Nallıhan ve Polatlı olmak üzere birçok ilçede kültür ve sanat etkinlikleri düzenleniyor. Bu etkinlikler, Mamak Eserkent Lojmanları Parkı’nda depremden etkilenen çocuklara da ulaşarak, atölye çalışmaları, yarışmalar, sahne gösterileri ve bubble show gibi eğlenceli aktiviteler sunuyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda Sosyolog Begül Demir, yaz aylarında çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler hakkında bigi verdi. Demir, “Gezici Etkinlik Aracı ile ilçelerde çocuklara yönelik kültür ve sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Beypazarı, Ayaş, Polatlı, Kalecik, Haymana ve Nallıhan’da düzenlediğimiz etkinliklerle çocuklarımızın keyifli zaman geçirmelerini sağlıyoruz. İlerleyen günlerde Çubuk ve Kahramankazan’da da benzer etkinlikler düzenleyeceğiz. Çocuklara sahne showları, spor etkinlikleri, parkurlar, yüz boyama ve bubble show gibi çeşitli aktiviteler sunarak nitelikli bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.

İşte Gezici Etkinlik Aracı Takvimi

Gezici Etkinlik Aracı, 13 Ağustos'ta Kahramankazan'da, 15 Ağustos'ta ise Çubuk'ta çocuklarla buluşacak. Program kapsamında, heyecanlı yarışmalar, yaratıcı atölye çalışmaları, eğlenceli sahne gösterileri, balon şovları ve yüz boyama etkinlikleri yer alacak. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Program Tarihleri

Gezici Etkinlik Aracı, 13 Ağustos'ta Kahramankazan'da, 15 Ağustos'ta ise Çubuk'ta çocuklarla buluşacak. Program kapsamında, heyecanlı yarışmalar, yaratıcı atölye çalışmaları, eğlenceli sahne gösterileri, balon şovları ve yüz boyama etkinlikleri yer alacak. Yüzlerce çocuğun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haber Merkezi