Volkan Akan Başkan Seçildi

Ankara Atlı Spor Kulübü Tesisleri’nde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da, dernek tüzüğünde değişiklikler yapıldı. Yapılan değişikliklerle, dernek tüzüğü Fenerbahçe Spor Kulübü tüzüğüne uyumlu hale getirildi. Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda yeni Yönetim Kurulu; Volkan Akan, Sait Erelmalı, Alaattin Candansavar, Aydoğan Koru, Haluk Tümer Yavuz, Nezih Allıoğlu, Uğur İpkırmaz, Emine Dilek Altuntaş, Murat Ercan, Ata Türköz, Can Çavuşoğlu, Kamil Laleli, Kemal Selçuk Türköz, Serap Aytekin ve Ümit Cemal Öztürk’ten oluştu. 

Yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Volkan Akan, Genel Kurul’a hitaben konuşma yaptı. Akan konuşmasında, Kurucu Başkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özel’e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Bezginli’ye ve geçmiş dönem yöneticilerine teşekkür etti. 

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Seçim

"Kadıköy’de bir Fener yanar, güneş Ankara’dan doğsun diye"

Volkan Akan, “Yönetim kurulu olarak Fenerbahçe’mizin başarılarla dolu bir dönemin eşiğinde olduğu günlerde, Ankara Fenerbahçeliler Derneği’nde kurucu büyüklerinden bayrağı devralmanın heyecanı içindeyiz.” dedi.

Konuşmasının son bölümünde Fenerbahçe ile Ankara arasındaki bağların kurtuluş mücadelesinin ve cumhuriyetin ilk yıllarına uzanan güçlü bir bağ olduğunu belirten Akan, bu sebeple Ankara’nın ve Ankara Fenerbahçeliler Derneği’nin Fenerbahçe camiasında her zaman özel bir konuma sahip olduğunu söyledi. “Kadıköy’de bir Fener yanar, güneş Ankara’dan doğsun diye” sözleriyle bu özel bağa vurgu yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi