Başkan Şahin, ilçede spora ve sporcuya olan desteklerini vurgulayarak, Mamak’ta spor yapmayan çocuk kalmaması için kapsamlı projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Ankara'da sporun merkezi Mamak olacak 

Mamak Belediyesi, ilçede sporu yaygınlaştırmak ve tabana yaymak amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Başkan Şahin, yıl boyunca çocukların ve gençlerin sporla buluştuğu Mamak Yüzme Havuzu ve Mamak Şehir Stadı'nı ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, tesislerde eğitim gören sporcularla sohbet etti ve tesislerdeki gelişmeleri yerinde inceledi.

Mamak Belediyesi, gençleri sporla buluşturmak için yaz ve kış mevsimlerinde hizmet veren spor tesislerini aktif olarak kullanıyor. Başkan Şahin, Mamak Yüzme Havuzu ve Mamak Şehir Stadı’nın yaz spor kurslarından yararlanan gençlerle bir araya geldi. Mamak’taki sporcuların Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları elde ettiğine dikkat çeken Başkan Şahin, Mamak'ın spor kentini daha da ileriye taşımak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Mamak Belediyesi Spor

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Yüzme Havuzu ve Mamak Şehir Stadı’nı ziyaret ederek, hem tesiste incelemelerde bulundu hem de yaz spor kurslarından faydalanan gençlerle bir araya geldi, sohbet etti. Mamak’ta gençlere ve sporculara yönelik sağladıkları destekler neticesinde Mamaklı sporcuların Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları elde ettiklerinin altını çizen Başkan Şahin, spor kenti Mamak’ı daha da iyi yerlere taşımak için canla başla çalıştıklarını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi