Çankaya Belediyesi, yaz boyunca sürecek olan Açık Hava Sinema Günleri etkinliklerini resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Bu etkinlikler kapsamında Çankayalılar, çeşitli noktalarda düzenlenecek film gösterimleriyle yaz boyunca nostaljik açık hava sinema keyfi yaşayacaklar.

ANKARA'DA AÇIK HAVA SİNEMASI HANGİ TARİHLERDE?

Çankaya Belediyesi, yaz aylarında vatandaşlarına nostaljik bir deneyim sunarak açık hava sinema etkinlikleri düzenliyor. Etkinlikler, farklı mahallelerdeki park ve pazaryerlerinde gerçekleştirilecek. Çankayalılar, açık havada film izlerken aynı zamanda ücretsiz olarak patlamış mısır ve gazoz ikramından da faydalanabilecekler.

Çankaya Açıkhava

ETKİNLİKLER YAZ BOYUNCA SÜRECEK

Çankaya Belediye Başkanı, "Yaz boyunca sürecek olan bu etkinlikler, hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla düzenlenmiştir. Tüm Çankayalıları bu güzel etkinliklere davet ediyoruz." dedi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ

21 Temmuz'da Dikmen Keklikpınarı Pazaryeri'nde başlayacak olan gösterimlerde "Müstakbel Damat" filmi izleyicilerle buluştu. 22 Temmuz'da Özgürlük Meydanı, Esat Pazaryeri Üstü'nde, 23 Temmuz'da ise Cebeci Camii Önü'nde yine "Müstakbel Damat" filmi gösterildi.

28 Temmuz'da Aşıkpaşa Pazaryeri, Bademlidere'de ve 29 Temmuz'da İsmet İnönü Parkı'nda (365 AVM Arkası) "Müstakbel Damat" filmi izleyicilerle buluştu. 30 Temmuz'da Huzur Pazaryeri'nde aynı film gösterildi.

2 Ağustos Cuma günü Kurtuluş parkında "Bursa Bülbülü" filmi izlenebilecek.

3 Ağustos'ta ise Ayrancı Pazaryeri'nde Barış Akarsu'nun "Merhaba" filmi izlenebilecek. 4 Ağustos'ta Kurtuluş Parkı'nda ve 5 Ağustos'ta Cebeci Camii Önü'nde "Kim Bu Aile?" filmi gösterilecek.

Etkinlikler, 17 Eylül'e kadar devam edecek ve çeşitli filmler Çankayalılarla buluşmaya devam edecek.

Çankaya Belediye Başkanı, etkinliklerin hemşehrilerin yaz akşamlarını daha keyifli hale getirmek amacıyla düzenlendiğini belirtti ve tüm Çankayalıları bu güzel etkinliklere davet etti. Etkinlikler hakkında daha fazla bilgi ve güncellemeler için Çankaya Belediyesi'nin sosyal medya hesapları takip edilebilir.

Kaynak: Haber Merkezi