Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda üçüncü kez olimpiyat şampiyonluğu hedefleyen milli sporcu Abdullah Öztürk, Çitlekçi'nin ana sponsorluğuyla Türk sporuna tarih yazmaya hazırlanıyor. Tunçlar Holding’in Gıda sektöründeki hızlı büyüyen markası Çitlekçi, 100'den fazla madalya sahibi olan Abdullah Öztürk’ü destekleyerek olimpiyatlar öncesi altın madalya için önemli bir moral sağladı. 

Tunçlar Holding Genel Merkezi'nde düzenlenen basın açıklamasına Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Tunç ve milli sporcu Abdullah Öztürk katıldı.

Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç, yaptığı açıklamada, Çitlekçi olarak Abdullah Öztürk’ü desteklemekten büyük gurur duyduklarını belirtti. Tunç, “Engelli sporculara desteğimiz sadece olimpiyatlarla sınırlı kalmayacak, projelerle devam edecek” dedi.

Tunç, Türkiye’deki milyonlarca engelli bireyin sporla birlikte yaşamlarına anlam kattığını vurgulayarak, Abdullah Öztürk’ün başarılarıyla gençlere rol model olduğunu ifade etti. Tunç, “Milli sporcumuzun azmi ve istikrarı, Tunçlar Holding’in hedefleriyle örtüşüyor” ifadelerinde bulundu.

Abdullah Ozturk Sponsor Citlekci Masa Tenisi

Paris 2024’te altın madalya hedefi

Abdullah Öztürk, Rio 2016 ve Tokyo 2020’den sonra Paris 2024’te de büyük başarılara imza atacağına inandıklarını belirten Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç, “Öztürk’ün şampiyon zihniyeti bizler için büyük öneme sahip” dedi.

Üçüncü Altın Madalya İçin Mücadele

Milli para masa tenisçi Abdullah Öztürk, üst üste üç kez altın madalya kazanarak Türk spor tarihinde bir ilke imza atmak istediğini söyledi. Paris’teki oyunlara yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ve heyecanlarının dorukta olduğunu belirtti.

Engelsiz Şampiyonlar Akademisi Projesi

Çitlekçi markasının vizyonu ve farkındalığıyla yeni projelere imza atacağını müjdeleyen Öztürk, “Paris 2024’ten sonra Engelsiz Şampiyonlar Akademisi projesi ile genç sporculara destek olacağız” dedi.

Çitlekçi ile Yeni Şampiyonlar Yetişecek

Abdullah Öztürk, Çitlekçi’nin liderliğinde yeni şampiyonların yetişeceğine ve bu işbirliğinin sporculara büyük motivasyon sağlayacağına inandığını belirtti. Bu proje kapsamında, nice şampiyonların yetişeceğine yürekten inandığını ifade etti.

Olimpiyat şampiyonu milli sporcu Abdullah Öztürk, Tunçlar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Abdullah Tunç ve Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Tunç ile masa tenisi oynadı.

Abdullah Ozturk Abdullah Tunc Citlekci Masa Tenisi

Basın açıklamasının ardından Abdullah Öztürk, 2016 Rio ve 2020 Tokyo’da giydiği şampiyonluk tişörtünü, Abdullah Tunç’a hediye etti.

Abdullah Ozturk Citlekci Destek

Milli sporcu Abdullah Öztürk, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmayı ve Türk spor tarihine yeni bir sayfa eklemeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi