Ankara Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’a Keçiören Şelalesi’nin neden akmadığını ve Cumhuriyet Kulesi’nin ışıklarının akşamları niçin yanmadığını sorduk. Keçiören Belediye Başkanı Özarslan ise, Keçiören Şelalesi’nde herhangi bir sorun olmadığını, Cumhuriyet Kulesi’nin ışıklarının ise akşamları yandığını ileri sürdü.  


www. Haymanagazetesi.org’un konuyla ilgili sorusuna Mesut Özarslan, “Daha önce Cumhuriyet Kulesi ile ilgili yaptığım konuşmamda tehlikeli bir durumun olabileceğini söyledim. Çünkü yapıda çatlamalar vardı. Sonrasında incelemeler yaptık. Böyle bir tehlikenin olmadığını gördük. Şu an yaklaşık bitmiş durumda artık yavaş yavaş açılışını yapacağız. Cumhuriyet Kulesi’nin ışıkları yanıyor. Şu an bir sorunumuz yok” cevabını verdi. 


Whatsapp Image 2024 08 06 At 10.06.37

HABERİ YOK MU?

31 Temmuz 2024 tarihinde Keçiören Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Keçiören Şelalesi’nde tadilat başladığı ve tadilatın 15 gün süreceği duyurulmuştu.  Buna karşın Özarslan ise şelalenin aktığını dile getirdi.  
Önce şelalenin aktığını hiçbir sorun olmadığının belirten Özarslan daha sonra çalışanlarının bilgi vermesiyle; “yaklaşık 17 motorda problem vardı, hepsini devreye aldık ve hiçbir problem kalmadı” diye konuştu. 

Whatsapp Image 2024 08 06 At 10.09.53

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan’ın açıklaması ile Keçiören Belediyesi’nin sosyal medya paylaşımının çelişkili olması belediye binası ile arası 170 metre olan Keçiören Şelalesi’ndeki tadilattan Dr. Mesut Özarslan’ın haberi yok mu? Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ilçesinde olup bitenlerden habersiz mi? sorularını akıllara getirdi. 

Whatsapp Image 2024 08 06 At 10.10.21
SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

31 Temmuz 2024 tarihinde Keçiören Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ise şu şekilde;
“Kıymetli “Keçiörenliler; Büyük Keçiören Şelalesi, devridaim motorlarında meydana gelen arıza nedeniyle mecburi bakım ve onarıma girmiştir. Şelale, 15 gün sürecek çalışmanın ardından yeniden aktif hâle gelecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz”

Kaynak: Haber Merkezi