Tv100'de yayınlanan 'Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı' programında konuşan Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Yavaş ile yaptığı telefon görüşmesini kamuona aktardı.

ELBETTE BU YÜKÜN ALTINA GİRERİM

Burhan, şu ifadeleri kullandı:

"Mansur Bey'i ilk defa telefonla aradım ve kendisi bana 'Uçaktayım, mesaj yazar mısınız?' dedi. Ben de 'Sayın Başkanım, anketlerde sizin isminiz cumhurbaşkanı adayı olarak ön planda çıkıyor. Eğer partiniz sizi aday gösterirse cumhurbaşkanı adayı olur musunuz?' diye sordum. Yavaş, 'Elbette bu yükün altına girerim, cumhurbaşkanı adayı olurum' yanıtını verdi" 

Mansur Yavaş

"BENİM ZİHNİMDE ZERRE KADAR KIYMETİ YOKTUR"

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafını Cumhurbaşkanlığı forsu önünde paylaşması dikkat çekmişti.

Ekrem Imamoğlu

Bu paylaşım üzerine İmamoğlu, yaptığı değerlendirmede, şu cümleleri aktardı:

"Bu yapılan paylaşımların benim zihnimde zerre kadar kıymeti yoktur. Bütün belediye başkanı kardeşlerimin beldelerinde sorunların çözümlerine odaklanmasını istiyorum. Bizim derdimiz 4 yıl sonraki seçimin aktörlerini belirlemek değildir. Varsa bir kısım duyguları, o duyguları unutsunlar şimdilik. Beni rahatsız etmiştir"

Kaynak: Haber Merkezi