Pursaklar Belediyesi'nden Dekoratif ve Sanatsal Duvar Çalışmaları

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, dekoratif ve sanatsal duvar çalışmaları ile ilçeyi renkli ve estetik bir görünüme kavuşturdu. Belediye, soğuk ve bakımsız görünen gri duvarları sanatsal galerilere dönüştürdü.

Pursaklar'da Sanat Sokaklarda

Pursaklar Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan duvarlar, profesyonel ressamlar tarafından çeşitli sanatsal fotoğraf uygulamaları ve dikey bahçeler ile süslendi. Bu çalışmalar, sanatı sokaklara taşıyarak ilçeye görsel bir zenginlik kazandırdı.

Başkan Ertuğrul Çetin’den Açıklama

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yol kenarlarındaki duvarların daha renkli ve estetik olduğunu belirterek şunları söyledi: "Görüntü kirliliğine neden olan ilan panoları, billboard ve gelişigüzel asılan afişleri temizleyerek duvarlarımızı sanat eseri haline getirdik. Sanatı sokaklara taşıdığımız bu çalışmalarımızla hemşehrilerimiz, duvarları incelerken fotoğraf çekimi yaparak anı ölümsüzleştirme fırsatı buluyor. Pursaklar'ı farklı kılan duvar çalışmalarımızla, sanata her alanda büyük önem verdiğimizi gözler önüne seriyoruz. Pursaklar Belediyesi olarak daha nice özgün projelere imza atarak ilçemize yeni güzellikler kazandırmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Merkezi