Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Hamamönü esnafıyla bir araya geldi. Başkan Tiryaki, esnaf ve işletmecilerin talep ve önerilerini dinledi. Kabakçı Konağı’nda düzenlenen toplantıda, Hamamönü bölgesindeki esnaf ve işletme sahipleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Esnafların Taleplerine Kulak Verildi

Başkan Tiryaki, toplantıya katılan tüm esnaf ve işletmecilerin istek ve şikayetlerini dinledi. İlgili birim müdürleri ile birlikte, esnafların sorunlarının çözüme kavuşturulması için ortak hareket edileceğini belirtti.

Esnaflar Bu Bölgenin Mihenk Taşı

Hamamönü bölgesinin Ankara için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Tiryaki, "Hamamönü bölgesini 2008 yılında restore etmeye başladık. Burası için büyük emek harcadık. Hamamönü, Ankara’nın kültürel dokusunu oluşturuyor ve önemli turizm merkezlerinden biri. Esnaflar bu bölgenin mihenk taşıdır. Geçmiş dönemlerde de esnaf buluşmaları gerçekleştirdik. Sokak sokak tüm esnaflarımızla bir araya geleceğiz. Belediye olarak esnaflarımızla el birliğiyle Hamamönü için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Hamamönü Yeniden Cazibe Merkezi Olacak

Başkan Tiryaki, "Hamamönü bölgesi, Ankara’da yerli ve yabancı turistler tarafından en fazla ziyaret edilen yerlerin başında geliyor. Bölgede çok sayıda müze, tarihi yapı ve cami bulunuyor. Hamamönü, tarihi bir yer olması açısından büyük önem arz ediyor. Hamamönü yeniden Ankara’nın cazibe merkezi olacak. Esnafımızla iş birliği içerisinde Hamamönü’nü daha da ileriye taşıyacağız. Hamamönü eskisi günlerdeki gibi Ankara’nın en çok ziyaret edilen bölgesi olacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Veysel Tiryaki Esnaf Bulusmasi

Esnaf Buluşmalarının Devamı Gelecek

Başkan Tiryaki, esnaf buluşmalarının düzenli olarak devam edeceğini ve bölgedeki esnafların sorunlarına çözüm üretmek için el birliğiyle çalışacaklarını belirtti. Hamamönü esnafı, bu buluşmalar sayesinde sorunlarını doğrudan iletebilme fırsatı bulacak ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi