İnternet güvenliği ve gizliliği konusunda artan endişeler, VPN hizmetlerine olan ilgiyi artırırken, WARP VPN hakkında bilmeniz gereken tüm detayları sizler için derledik.

WARP VPN Güvenilir mi?

WARP VPN, Cloudflare tarafından geliştirilen ve dünyanın en hızlı DNS çözümleyicisi olan 1.1.1.1 üzerine inşa edilmiştir. Bu sayede WARP, her yerde hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı sunar. Cloudflare'in güçlü altyapısı, veri koruma politikaları ve kullanıcı deneyimleri hakkında bilgiler ile WARP VPN'in güvenilirliği konusunda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Warp Nasıl Indirilir

Hız Testleri

  • 1.1.1.1: 13.66ms
  • Google: 22.78ms
  • OpenDNS: 23.19ms (Ekim 2020 verilerine göre)

Masaüstünde WARP VPN

WARP uygulaması, milyonlarca insanın telefonlarının internet bağlantısını güvence altına alıyor. Bu eşsiz koruma artık macOS ve Windows kullanıcıları için de mevcut. WARP VPN, masaüstü cihazlarda da hızlı ve güvenli internet erişimi sağlar.

Warp Nasıl Kullanılır

İş Yerinde WARP VPN Kullanımı

İş yerinde WARP kullanmak isteyenler için de mükemmel bir çözüm sunulmaktadır. WARP, Gateway ile entegre edilerek kullanıcı cihazlarını kuruluşunuza kaydeder ve uzaktaki iş gücünüzü çevrimiçi tehditlerden korur. Bu özellik, işletmeler için güçlü bir güvenlik çözümü sunar.

1.1.1.1 Güvenilir Mi

Cloudflare Güvence Veriyor

WARP, Cloudflare tarafından sunulmaktadır. Cloudflare, 25 milyondan fazla internet sahibine güvenlik ve performans sağlıyor ve şimdi bu teknoloji herkesin kullanımına sunulmuş durumda. Cloudflare'in güvencesi ile WARP VPN'in güvenilirliği ve performansı daha da artmaktadır.

WARP'ın sunduğu hız ve güvenlik avantajlarını deneyimlemek için daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, Cloudflare'in resmi web sitesini inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi