Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan yeni karar doğrultusunda, bazı caddelerde ve sokaklarda değişiklikler yapıldı. Trafik yoğunluğunu azaltmak için Ankara'daki bazı cadde ve sokaklarda kavşak kapatma kararı alındı.

Duyuru Kavşak Kapatma Abb

Ankara'da Kavşak Kapatma Kararı

ABB'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, UKOME Genel Kurulu'nun aldığı yeni karar gereği Libya Caddesi, İncesu Caddesi, Mahmut Esat Bozkurt Caddesi ve Servi Sokak kesişimindeki kavşağın, trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla kapatıldığı duyuruldu. Bu düzenleme, 24 Temmuz 2024 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.

Açıklamada, trafik akışını yönlendirmek için vatandaşlardan belirli güzergahları kullanmaları rica ediliyor. Bu doğrultuda:

"Sıhhiye istikametinden gelen araçlar için, Servi Sokak yerine Kurtuluş Kavşağı'ndan dönüp Kıbrıs Caddesi'ne geçmeleri önerilmektedir. İncesu ve Topraklık istikametinden gelen araçlar ise, Libya Caddesi yerine Mahmut Esat Bozkurt Caddesi, Kazan Sokak, İncesu Caddesi, Kirazlı Sokak ve Kuyucak Sokak güzergahlarını kullanmalıdır." duyurusu yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi