Testo Taylan Gerçek Adı ne? Kaç Yaşında? 

Testo Taylan, Türkiye'nin tanınmış YouTube ve Instagram içerik üreticilerinden biridir. Eğlenceli kişiliği ve ilgi çekici videolarıyla dikkat çeken Testo Taylan 27 yaşında ve şu anda ODTÜ'de **Bilgisayar Mühendisliği öğrencisidir. İzmir Fen Lisesi mezunu olan Taylan, spor hayatına powerlifter olarak başlamış ve çeşitli yarışmalara katılmıştır.

Testo Taylan Sevgilisi

Testo Taylan Kimdir?

Testo Taylan, 30 Ekim 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Taylan Özgüç Danyıldız olan Testo Taylan, YouTube'da eğlence odaklı içerikler üretmesiyle tanınmaktadır. Testo Taylan, ev ziyaretleri yaparak çektiği videolarla büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Farklı kamera açılarıyla çektiği videoları neredeyse her zaman ses getirmektedir.

Testo Taylan Sevgilisi-1

Testo Taylan'ın Boyu Kaç?  Testo Taylan Kaç Kilo?

Testo Taylan'ın boyu 190 cm ve kiloları 100 ile 110 kg arasında değişmektedir. Görünüşü ve sporla olan ilgisi, takipçilerinin ilgisini çeken diğer bir konudur.

Testo Taylan Kameramanı Kim? 

Testo Taylan, İzmir Fen Lisesi'ni bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun olmuştur. Ancak eğitimine devam etmeye karar vermiş ve şu anda ODTÜ'de Bilgisayar Mühendisliği öğrenimi görmektedir.

YouTube kariyerine 2020 yılında Cenk Koçak ile birlikte başlamış, ilk kanalı Demire Tutunanlar olarak biliniyordu. 2022 yılında Cenk Koçak ile yollarını ayırarak Testo Taylan adıyla devam etti. Sağlıklı beslenme ve fitness konularında içerikler üretmektedir. Ayrıca, Testo Taylan, fitness ve beslenme ürünleri satan bir e-ticaret sitesi kurmuş ve Beypazarı maden suyu markasının reklam yüzü olmuştur.

Testo Taylan Kaç Yaşında Otistik Mi

Testo Taylan'ın Sevgilisi Kim? Selin mi?

Testo Taylan'ın özel hayatı, sevgilisive yaşamı da merak edilmektedir. 2023 yılında çektiği videolarda, sevgilisi kameraman olarak görülmektedir. Sevgilisinin de kendisi gibi sporcu olduğu söylenmektedir. ve adı Selin olarak biliniyor. Testo Taylan sosyal medya hesabında segilisi ile ilgili paylaşım yapmayarak özel hayatı ve sevgilisi konusunda gözlerden uzak durmayı tercih ediyor.

Testo Taylan Gerçek Adı

Testo Taylan Nereli?

Testo Taylan, İzmir doğumlu olup, aslen Yozgatlıdır. Sosyal medyada çeşitli şivelerle konuşsa da, Azeri olup olmadığına dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi