Şerflikoçhisar Belediyesi sosyal medya paylaşımında, "Haydi Şereflikoçhisar, 02, 03, 04 Ağustos'ta Tuz Gölü Meydanı'nda buluşalım" ifadeleri kullanıldı. İşte etkinlik detayları,

2 Ağustos Cuma günü Göksel Doğançay konseri ile başlayacak etkinlikler, 3 Ağustos Cumartesi günü Derya Uluğ konseri ile devam edecek ve 4 Ağustos Pazar günü Asena Bilge Atalay konseri ile son bulacak.

Belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, üç gün sürecek etkinlikler için tüm vatandaşlar Tuz Gölü Meydanı’na davet edildi. Bu üç gün boyunca, her akşam birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak ve halkın müzikle dolu bir hafta sonu geçirmesi sağlanacak.

Şereflikoçhisar Konser Festival Derya Uluğ Asna Bilge Atalay Göksel Doğançay

İlmek İlmek Huzur ve Güven

Duyuruda ayrıca "İlmek ilmek, huzur ve güven" ifadelerine yer veren Şereflikoçhisar Belediyesi, her yaştan katılımcının keyifli ve güvenli bir etkinlik deneyimi yaşaması için gerekli tüm önlemleri aldığını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi’nden Destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleşen bu etkinlik, yerel halkın sosyal hayatına renk katmayı amaçlıyor. Yaz Şenlikleri, başkentin kültürel ve sanatsal etkinliklerin artmasına katkı sağlayarak, Şereflikoçhisar’ın tanıtımına da önemli bir destek sağlayacak.

Tüm Şereflikoçhisar Davetli

Şereflikoçhisar Belediyesi paylaşımında, tüm halkı bu özel etkinliklere katılmaya davet etti. Belediye yetkilileri, Tuz Gölü Meydanı’nda gerçekleşecek konserlerin unutulmaz anılar biriktirmek için harika bir fırsat olduğunu vurguladı.

Eğlence ve Sanat Dolu Bir Hafta Sonu

Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından 2, 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek konserler, Akşam saat 20.30'da gerçekleşecek.

Şereflikoçhisar Belediyesi resmi sosyal medya hesabında yapılan duyuruda ise, "YAZ ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR... Haydi Şereflikoçhisar 02, 03, 04, Ağustos'ta Tuzgölü meydanında buluşalım...

02 AĞUSTOS CUMA / GÖKSEL DOĞANÇAY KONSERİ

03 AĞUSTOS CUMARTESİ / DERYA ULUĞ KONSERİ

04 AĞUSTOS PAZAR / ASENA BİLGE ATALAY KONSERİ...

İlmek ilmek, huzur ve güven..." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber Merkezi