Ankara Kent Konseyi (AKK) Yürütme Kurulu, Gölbaşı Yelken Kulübü'nde ilk toplantısını gerçekleştirecek.  Bu önemli toplantı, AKK Genel Kurulu'nun ardından yapılan yeni kurulların ilk buluşması olarak dikkat çekiyor. Toplantıya Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz'ın "Bu seyirde herkes kaptan" sloganıyla ev sahipliği yapacak.

Toplantıya Mansur Yavaş ve Ruşen Keleş de Katılacak

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın da yer alacağı AKK Yürütme Kurulu Toplantısı, Halil İbrahim Yılmaz’ın ev sahipliğinde Gölbaşı Yelken Kulübü’nde düzenlenecek. Etkinliğin açılış konuşmalarını AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, AKK Onur Kurulu Üyesi Ruşen Keleş ve ABB Başkanı Mansur Yavaş yapacak.

Yürütme Kurulu Üyeleri Tanıtılacak

Toplantının ilerleyen bölümlerinde, AKK Yürütme Kurulu üyeleri tek tek tanıtılacak. Ayrıca, AKK Başkan Vekili Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin tarafından Ankara Kent Konseyi ile ilgili bilgilendirmeler yapılacak.

Komisyonlar ve Görev Dağılımı

Toplantıda, Tavsiye Kararları Komisyonu oluşturulacak ve Çalışma Grupları ile ilgili kararlar alınacak. AKK Yürütme Kurulu toplantısının kapanış bölümünde ise görev dağılımı yapılacak, görev belgeleri dağıtılacak ve bir aile fotoğrafı ile program sonlandırılacak.

Kaynak: Haber Merkezi