Instagram Fenomeni Ahmet Selim yazıcı son günlerde sıkça merak edilen isimler arasına yer alıyor. Ahmet Selim Yazıcı'nın kim olduğu, nereli olduğu ve hakkında merak edilen soruları sizler için araştırdık ve haberimizde yer verdik. İşte araştırmalarımız sonucunda öğrendiğimiz Ahmet Selim Yazıcı hakkındaki bilgiler.

Ahmet Selim Yazıcı-nereli-kimdir-derme çatma

Ahmet Selim Yazıcı Kimdir? Dj mi oldu?

Sosyal medya fenomeni Ahmet Selim Yazıcı sosyal medyanın dışına çıkarak sanat dünyasına adım atan bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Genç Fenomen Ahmet Selim Yazıcı Dj olma kararı verdi,

Ahmet Selim Yazıcı Hem ses hem de DJ’lik eğitimleri alarak “Derme Çatma” adlı albümünü yayınladı. Müzik dünyasına geçiş yapan genç fenomen Ahmet Selim Yazıcı, kariyerine DJ olarak devam edecek.

Ahmet Selim Yazıcı Dj mi oldu?

Yaptığı her paylaşımla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ahmet Selim Yazıcı şarkısını hazırlamak için stüdyoya kapanmış durumda. Sosyal medyadan da uzaklaştı.  Aldığı ses ve DJ’lik eğitimlerinin ardından ilk albümü için kolları sıvayan Ahmet Selim Yazıcı, 10 şarkının yer alacağı “Derme Çatma” albümü ile kariyerine DJ olarak devam etmeyi planlıyor.

ahmet selim-yazıcı-kimdir--şarkısı

Ahmet Selim Yazıcı Nereli? Kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'a yakınlığı ile bilinen Ahmet Selim Yazıcı özel hayatıyla ilgili paylaşım veya açıklama yapmıyor. Yazıcı sadece gezdiği, gördüğü içerikleri paylaşarak takipçilerine ulaşıyor. Kişisel hayatıyla ilgili tek paylaşımı ise Ahmet Selim Yazıcı sünnetlik fotoğrafı oldu. Ahmet Selim Yazıcı'nın Nereli, Kaç Yaşında olduğu ve ailesi ile özel hayatı hakkında bilgi bulunamadı.

ahmet-selim-yazıcı-memleketi-şarkısı-kimdir

Kaynak: Haber Merkezi