Nilsu Berfin Aktaş

Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi kim?

Nilsu Berfin Aktaş, iş insanı Serdar Sertçelik ile gizlice evlenmiş ancak çift, 14 Temmuz 2023 tarihinde anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ayrılığın ardından güzel oyuncu hayatına müzik dünyasının tanınan isimlerinden birini dahil etti ve birçok insan Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi kim? sorusunu sormaya başladı. Nilsu Berfin Aktaş'ın sevgilisi rapçi Blok3 olarak bilinmektedir. Fakat genç çiftin Korkma Ben Yanındayım dizisinde öpüşme sahnesi nedeniyle ayrıldığı iddia edilmektedir. Peki Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi  Blok3 kimdir? kaç yaşında? gerek adı ne? Nereli? soruları ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. İşte  Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi hakkındaki merk edilen tüm detaylar,

Nilsu Berfin Aktaş Sevgilisi Kim

Blok3 Berfin Nilsu Aktaş sevgili mi?

Son dönemde müzik sahnesinde adından söz ettiren rapçi Blok3 hakkında merak edilen detaylar ortaya çıktı. Peki, Blok3 kimdirnereli ve kaç yaşındadır? İşte, genç rapçinin yaşamı ve kariyeri hakkında bilmeniz gerekenler,

Blok 3Hakan Aydın

Blok3 olarak bilinen rapçi 15 Ağustos 2002 tarihinde doğmuştur. Blok3, aslen Kocaelili olup, Gebze'de doğmuş ve büyümüştür. Şu anda Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşamaktadır. Henüz 21 yaşında olan genç rapçi, çocukluğundan beri hem yabancı hem de Türkçe rap müzik dinleyerek müziğe olan ilgisini geliştirmiştir.

Blok 3 Nilsu

Blok3 şarkıları neler?

İlk single'ı "Mahalle" 20 Aralık 2020 tarihinde yayımlanmıştır. Ardından "OKEY OKEY""WOUM BABY" ve "Patlat" gibi parçaları büyük ilgi görmüş ve milyonluk satış rakamlarına ulaşmıştır. Özellikle "VUR" ve "AFFETMEM" şarkılarıyla uluslararası listelerde üst sıralara çıkmayı başarmıştır. Şu ana kadar "Okey Okey" ve "Ciro" isimli iki şarkısı viral olmuştur.

Nilsu Berfin Blok 3 Sevgilimi

Blok3'ün Gerçek Adı Nedir?

Küçük yaşlarda şarkı yazarlığına başlamış ve pandemi döneminde bu yeteneğini müzikle birleştirme kararı alan Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi  ünlü rapçi Blok 3'ün gerçek adı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Nilsu Berfin Aktaş sevgilisi  ünlü rapçi Blok 3'ün gerçek adı Hakan Aydın'dır.

Nilsu Berfin Aktaş Sevgilisi

Nilsu Berfin Aktaş Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Nilsu Berfin Aktaş, 17 Ağustos 1998 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Yetenek Evi Sanat Akademisi'nden mezun olan Aktaş, 2018 yılında Geleceğin Starı adlı yarışma ile tanınmıştır. 2019-2021 yılları arasında, Show TV'de yayımlanan ve Ersoy Güler'in yönetmenliğini üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde başrol oynamıştır. 2021 yılında Star TV'de yayımlanan Benim Hayatım dizisinde başrol almış, son olarak 2022-2023 yıllarında Show TV'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde başrolde yer almıştır. 4 Aralık 2022'de Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yıldızı Parlayanlar" kategorisinde ödül kazanmıştır.

Hakan Aydın ve Nilsu Berfin Aktaş sevgili mi?

Nilsu Berfin Aktaş, iş insanı Serdar Sertçelik ile gizlice evlenmiş ancak çift, 14 Temmuz 2023 tarihinde anlaşmalı olarak boşanmıştır. Ayrıca, Aktaş'ın Blok3 ile ilişkisinin olduğu ve Blok3'ün, Aktaş'ın rol aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde öpüşme sahnesi nedeniyle ayrıldığı iddia edilmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi