Dilara Aydın sevgilisi kim? 

Sosyal medya fenomeni Dilara Aydın, yaklaşık 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Canberk Yılmaz ile olan ilişkisini sonlandırdığını duyurdu. Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ayrılık kararının arkasında herhangi bir ihanet olmadığını belirterek, bu süreçte gösterilecek hassasiyetin her ikisi için de önemli olduğunu vurguladı.

Dilara Aydın Nişanlısı Sevgilisi

Influencer Dilara Aydın kaç yaşında?

23 yaşında olan Dilara Aydın, sevgilisi ile olan ilişkisinin sona ermesinin sebeplerini şu sözlerle açıkladı: “Çok güzel geçen 3 senenin ardından artık mental olarak birbirimize zarar verdiğimizi ve yollarımızı ayırmamız gerektiğini düşündük. Arkasında yatan başka hiçbir şey olmadığını, bu konunun gereksiz spekülasyonlara neden olmamasını istiyoruz.”

Dilara Aydın Sevgilisi

Dilara Aydın eski sevgilisi Canberk Yılmaz kimdir?

Sosyal medya fenomeni Dilara Aydın ile ilişkisi üzerine gündeme gelen Canberk Yılma'ın özel hayatı hakkında pekçok bilgi bulunmuyor. Canberk Yılmaz daha çok sevgilisi Dilara Aydın ile anılıyor ve  Canberk Yılmaz sevgilisi Dilara Aydın ile ayrılığıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Çiftin sosyal medya hesaplarında sık sık paylaştıkları mutlu anlar, takipçileri tarafından büyük ilgi görüyordu. Ayrılık haberi, hayranları arasında üzüntü yarattı.

Dilara Aydın Sevgilisi Kim

Dilara Aydın Kimdir? Hangi Üniversitede?

Dilara Aydın, 23 yaşında ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Halka İlişkiler Bölümü mezunu. İzmir doğumlu olan Aydın, Instagram'da 126 bin takipçisi bulunuyor ve paylaşımları genellikle 5 bin beğeni alıyor. YouTube kanalında ise 4 milyon takipçiye sahip. Aydın, YouTube kanalında yemek, moda, makyaj ve kişisel bakım konularında içerikler paylaşıyor ve kişisel vlog videoları ile dikkat çekiyor.

Canberk Dilara Ayrıldı Mı Canerk Yılmaz Kimdir

Dilara Aydın nerede oturuyor?

Dilara Aydın, YouTube kanalında kişisel yaşamı, sağlıklı yaşam tarzı ve motivasyon konularında videolar çekiyor. Fenomen Youtuber, Exatlon Challenge 2019 Türkiye yarışmasında yer alarak dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca, Acun Ilıcalı’nın yarışma programında yer almasıyla da tanınmaya devam etti.

Canberk Yılmaz

Dilara Aydın ve Canberk neden ayrıldı?

Aydın’ın sosyal medya paylaşımları ve YouTube videoları, onun geniş bir takipçi kitlesine hitap etmesini sağladı. Hem kişisel yaşamı hem de profesyonel kariyeri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için Aydın’ın sosyal medya hesapları aktif olarak güncelleniyor. Dilara Aydın sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor ve yine sosyal medya hesabı üzerinden sevgilisi Canberk ile anlaşamadığı belirterek herhangi bir ihanetin olmadığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi