Özellikle sosyal medya platformlarında eşi ve çocuğuyla sık sık paylaşım yapan Aslı Tandoğan'ın eşi merak konusu oldu. Mutlu çift her geçen gün arama motorlarında birçok insan tarafından sorgulanıyor. Aslı Tandoğan'ın eşi kimdir? Kaç yaşında? kiminle evli? Boşandı mı? Eşi ne iş yapıyor? gibi sorular ve daha fazlası sıklıkla soruluyor. Haberimizde ise Aslı Tandoğan'ın eşi hakkındaki tüm detayları ele aldık.

Aslı Tandoğan Eşi

Aslı Tandoğan eşi Cahit Tan Yeşilada kimdir?

Aslı Tandoğan eşi  Cahit Tan Yeşilada sosyal medyadan uzak bir yaşam sürüyor. Eşi Aslı Tandoğan kocasıyla fotoğraflar paylaşıyor ve birçok insan çiftin yaşamını örek alıyor. Son zamanlarda özellikle de Cahit Tan Yeşilada, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Peki, Aslı Tandoğan eşi Cahit Tan Yeşilada kimdir, kaç yaşındadır ve ne iş yapmaktadır? Ayrıca, Cahit Tan Yeşilada'nın özel hayatı hakkında neler biliyoruz? İşte bu soruların yanıtları ve daha fazlası haberimizde.

Aslı Tandoğan Eşi Kimdir

Aslı Tandoğan eşi Cahit Tan Yeşilada kaç yaşında?

Cahit Tan Yeşilada, 1978 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Ankara'da başlamış ve 1997 yılında Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne kabul edilmiştir. 2002 yılında başarıyla mezun olan Yeşilada, eğitimini tamamladıktan sonra iş dünyasına adım atmıştır. 

Aslı Tandoğan Eşi Evli Mi

Aslı Tandoğan eşi Cahit Tan Yeşilada ne iş yapıyor mesleği ne?

Cahit Tan Yeşilada, finans sektöründe uzmanlaşmış bir profesyoneldir. Mezuniyetinin ardından finans alanında çeşitli görevlerde bulunmuş ve 2013 yılında Socar Enerji'de finans direktörü olarak atanmıştır. Yabancı firmalarda da tecrübe edinmiş olan Yeşilada, günümüzde finans sektöründeki kariyerine devam etmektedir.

Aslı Tandoğan Eşi Kim

Aslı Tandoğan eşi Cahit Tan Yeşilada ile boşandı mı?

Cahit Tan Yeşilada, ünlü dizi oyuncusu Aslı Tandoğan ile 2014 yılında evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden bir kızı ve bir oğlu bulunmaktadır. Üniversite yıllarında tanışan çift, uzun süreli bir ilişki sonrasında evlenmiştir. Aslı Tandoğan eşi Cahit Tan Yeşilada ile boşandı mı? sorusu ise sıkça sorulmakta. Cahit Tan Yeşilada'nın eşinden boşanıp boşanmadığı ise bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi