Alperen Duymaz Eşi kimdir? 

Son dönemde Akgün Gökalp Taşkın karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Alperen Duymaz'ın özel hayatı da merak konusu.  Alperen Duymaz, 2020 yılında Kübra Kelkit ile evlenmiştir. Alperen Duymaz'ın eşi hakkındaki tüm detayları haberimizde derledik, 

Kübra Kelkit Alperen Duymaz Eşi

Eşi Kübra Kelkit Kimdir?

Alperen Duymaz’ın Eşi Kübra Kelkit Kimdir? sorusunun yanıtı sıkça araştırılıyor. Alperen Yılmaz'ın hayran kitlesi için işte Alperen Duymaz'ın eşi hakkındaki bilgiler, Alperen Duymaz, 2020 yılında Kübra Kelkit ile evlenmiştir. Duymaz ve Kelkit çifti, lisedeyken tanışmış ve ilişkilerini uzun yıllar sürdükten sonra evlilik kararı almışlardır. Evlilikleri, gözlerden uzak bir şekilde gerçekleşmiştir. Kübra Kelkit, öğretmen olarak tanınmaktadır. Eğitim hayatına Çankırı'da başlamış ve burada Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde görev almıştır. Daha sonra İstanbul’a tayin olmuş ve şu anda bir İstanbul okulunda öğretmenlik yapmaktadır.

Alperen Kelkit Sevgilisi Eşi

Kübra Kelkit Duymaz Ne Öğretmeni? MEB

Kübra Kelkit, rehber öğretmen olarak çalışmaktadır. Sosyal medyadan ve magazin dünyasından uzak bir yaşam sürdürmeyi tercih eden Kelkit, öğrencilerine rehberlik etmektedir.

Alperen Duymaz Kaç Yaşında? Eşi ile Nasıl Tanıştı?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara’nın Mamak ilçesinde dünyaya gelmiştir. Sanatla genç yaşta ilgilenmeye başlamış, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda Tiyatro eğitimi almıştır. Kariyerine “Tatlı Küçük Yalancılar”* dizisi ile adım atan Duymaz, “Acı Aşk” ve “Bodrum Masalı” gibi dizilerde rol almıştır. “Bodrum Masalı” dizisindeki performansı büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca “Direniş Karatay” filminde “Kutay” karakterini canlandırmış ve “Çukur” dizisinde “Emrah Amir”, “Çarpışma” dizisinde ise “Kerem Korkmaz” karakterleriyle dikkat çekmiştir. 2020 yılında “Zemheri” dizisinde “Ayaz”, 2021’de “Son Yaz” dizisinde “Akgün Gökalp Taşkın” karakteri ile ekranlarda yer almış ve son olarak “EGO” dizisinde “Erhan Yıldırım” karakterini canlandırmıştır. 

Alperen Kelkit Eşi Kim

Alperen Duymaz Eşinden Ayrıldı mı? Alperen Duymaz boşandı mı?

Alperen Duymaz ve Kübra Kelkit hakkında bir süre boşanacaklarına dair haberler çıkmıştı. Ancak, Duymaz sosyal medya hesaplarından eşiyle birlikte fotoğraflar paylaşarak bu dedikodulara son vermiştir.

Alperen Kelkit Sevgilisi Eşi Kübra

Alperen Duymaz Çocuğu Var mı?

Şu an için *Alperen Duymaz*’ın çocuğu bulunmamaktadır. Alperen Duymaz şu anda Kübra Kelkit ile mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Alperen Duymaz ve eşi Kübra Kelkit hakkında merak edilen detaylar böylece açıklığa kavuşmuş oldu.

Kaynak: Haber Merkezi