Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Tamar Oner, Can Tanrıyar ile nişanlanacağına dair haberlerle gündeme geldi. Oner, nişanlanacağı iddialarıyla ilgili olarak, “Tanıştığımızdan 26 gün sonra evlenme teklif etti. Zaten ilk tanıştığımız gün birbirimize aşık olmuştuk.” açıklamasını yaptı. Peki, Tamar Oner kimdir? İşte detaylar...

Tamar Oner Sinema

Tamar Oner Kimdir? Nereli?

Tamar Oner, cemiyet hayatının tanınmış simalarından Haçik Oner’in büyük kızıdır. Eğitim hayatına Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulu'nda başlamış ve ilk ve ortaokul eğitimini burada tamamlamıştır. Lise eğitiminin ardından Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'ne kabul edilen Oner, sinemaya olan derin tutkusuyla dikkat çekmiştir.

Tamar Oner Nereli Kaç Yaşında

Tamar Oner kaç yaşında?

Bahçeşehir Üniversitesi’nde 2. sınıfa kadar eğitim gören Tamar Oner, sinemaya olan tutkusu nedeniyle okulunu dondurma kararı almıştır. Üniversiteden ayrıldıktan sonra, sinema sektörüne adım atmıştır.

Tamar Oner Kim

Tamar Oner'in yaşı da yine kariyeri ve özel hayatı gibi merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok insan Taman Oner'in ve sevgilisinin yaşını merak edip araştırıyor. Tamar Oner 1982 yılında dünyaya gelmiştir. Tamar Oner şu anda 42 yaşındadır.

Tamar Oner Kimdir

Tamar Oner ve Can Tanrıyar arasında kaç yaş var?

Diziler ve sinema projelerinde çeşitli roller üstlenmiş ve rejiden sanat yönetmenliğine kadar birçok alanda deneyim kazanmış olan Tamar Oner ile sevgilisi Can Tanrıyar arasındaki yaş farkı da dikkat çekiyor.  

Tamar Oner-1

Tamar Oner ile sevgilisi Can Tanrıyar arasında 22 yaş fark vardır. Tamar Oner özellikle de sinema sektöründe edindiği tecrübeler doğrultusunda hareket ederek  Televole'nin yapımcısı Can Tanrıyar ile anılmaktadır. Tamar Oner'i sektördeki önemli isimlerden biri haline getiren başarısı ise dikkatleri üzerine çeken sebeplerden biridir. 

Tamar Oner

Kaynak: Haber Merkezi