Balamir Gündoğdu kimdir?

Balamir Gündoğdu, 1966 yılında dünyaya gelmiştir. Şu anda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapan Gündoğdu'nun yaşamı ve kariyeri vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Peki, Balamir Gündoğdu kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar...

Balamir Gündoğdu

Balamir Gündoğdu nereli?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev alan Balamir Gündoğdu'nun nereli olduğu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Balamir Gündoğdu Tokat'ta doğmuştur ve memleketi Tokat'tır. Balamir Gündoğdu, kariyerine 1990 yılında İçişleri Bakanlığı'nda denetmen olarak başlamış, ardından mahalli idareler kontrolörü olarak yerel yönetimlerin teftiş, araştırma ve soruşturma görevlerini yürütmüştür.

Balamir Gündoğdu Kimdir

Balamir Gündoğdu görevden alındı mı?

Balamir Gündoğdu, 2002-2003 yılları arasında TBMM KİT Komisyonunda raportörlük, 2004-2009 yılları arasında Altındağ Belediye Başkan Yardımcılığı, 2009-2014 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı, 2014-2015 yılları arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği, 2016 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı, 2016-2019 yılları arasında EGO Genel Müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunmuştur. 2019 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanmış daha sonra İçişleri Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atanmıştır.   Balamir Gündoğdu ayrıca, Ankara Metropol İmar A.Ş. ve Şanlıurfa Belsan A.Ş. yönetim kurulu başkanlıklarını da üstlenmiştir.

Balamir Gündoğdu Atandı Mı

Ceren Gündoğdu kimin kızı?

Balamir Gündoğdu'nun, çeşitli dergilerde yayımlanmış birçok makalesi ve bir kitabı bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan Gündoğdu, hem profesyonel kariyerinde hem de akademik çalışmalarında başarılı bir profil çizmektedir. Türk halk müziğinin tanınan isimlerinden Zafer Gündoğdu ile Türk sanat müziği ses sanatçısı Ferahnaz Gündoğdu'nun kızı Ceren Gündoğdu'nun Balamir Gündoğdu'nun kızı değildir. 

Kaynak: Haber Merkezi