Futbol camiasının bilinen isimlerinden biri olan Bayram Saral, geçtiğimiz günlerde TFF'den istifasını açıklamıştı. Bunun üzerine Saral'ın kim olduğu merak edildi. Peki, Bayram Saral kimdir? İşte detaylar...

Bayram Saral Kimdir?

Bayram Saral, Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olarak tanınan bir avukat ve futbol yöneticisidir. Trabzonlu olan Saral, uzun yıllar boyunca hukuk alanında uzmanlaşmış ve Türkiye’nin önde gelen ticaret şirketlerinde danışmanlık yapmıştır.

Bayram Saral İstanbulspor

İstanbulspor Başkan Yardımcısı olarak da görev yapmış olan Saral, özellikle Şirketler ve Ticaret Hukuku, İş Hukuku ve Enerji Hukuku gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

Bayram Saral TFF

Bayram Saral, Saral Hukuk Bürosu’nun kurucu ortağı olup, İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukattır. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Saral, müvekkillerine hukuki danışmanlık hizmeti sunmaya devam etmektedir. Hukuk alanındaki tecrübesi, onu Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) yönetim kurulu üyeliğine kadar taşımıştır.

Bayram Saral Neden İstifa Etti?

Bayram Saral, kısa süre önce TFF Yönetim Kurulu’na girmiş, ancak burada yaşadığı şeffaf yönetim ve istişare eksikliği nedeniyle istifa etme kararı almıştır. Saral, yaptığı açıklamada, TFF’deki fikir ayrılıklarının derinleşmesi ve bu durumun federasyona zarar vermemesi adına istifa ettiğini belirtmiştir. İstifa açıklamasında, federasyonda geçirdiği süre boyunca destek veren herkese teşekkür eden Saral, mevcut başkana ve yönetim kuruluna başarı dileklerini iletmiştir.

Bayram Saral Hangi Takımlı?

Bayram Saral'ın hangi takımı tuttuğuna dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi