Ceren Özdemir cinayetinin ardından kadına yönelik şiddetin ele alındığı TV programında, Bülent Aydemir'in Kur’an-ı Kerim ayetlerine dair yaptığı eleştiriler büyük yankı uyandırmıştı. Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, bu çıkışıyla geniş bir kitle tarafından konuşulmuştu.

Bülent Aydemir Kimdir?

Bülent Aydemir, 20 Mayıs 1976'da Diyarbakır'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan Aydemir, gazeteciliğe 1996 yılında İhlas Haber Ajansı Ankara haber merkezinde başladı.

Bülent Aydemir Şimdi Ne Yapıyor

Bülent Aydemir Hangi Kanala Geçti?

Muhabir, editör ve yurt haberler müdürü olarak görev yaptıktan sonra Sabah gazetesinde Başbakanlık muhabiri olarak çalıştı. Daha sonra Habertürk gazetesinde de aynı görevi yürüttü.

Bülent Aydemir Habertürk

Bülent Aydemir, Habertürk gazetesinde Başbakanlık muhabirliğinin ardından 1.5 yıl boyunca Habertürk gazetesi Ankara Haber Müdürü olarak çalıştı. Daha sonra Habertürk gazetesinin Ankara Temsilciliği görevine getirildi.

Bilal Aydemir Kimdir

Bülent Aydemir Şimdi Ne Yapıyor?

Bülent Aydemir, kariyerinde birçok önemli görevde bulunmuş ve Ankara’daki haber merkezlerinde etkin rol oynamıştır. Şu anda Habertürk Ankara Temsilcisi olarak görevini sürdürmektedir.

Bülent Aydemir ve Ebru Baki Sevgili mi?

Bülent Aydemir'in özel hayatı hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. 

Kaynak: Haber Merkezi