Didem Özel Kimdir? 

Didem Özel, Türkiye'de çok tanınan bir isim olmasa da son zamanlarda ilgi odağı olmuştur. 21 Eylül 1974 tarihinde dünyaya gelen Didem Özel, eczacıdır. Didem Özel’in yaşamı, eğitimi ve mesleği hakkında detaylar bu yazımızda.

Özgür Özel'in Eşi nereli?

Aslen Manisalı olan Didem Özel, Bornova Anadolu Lisesi Almanca Bölümü'nden mezun olduktan sonra Manisa Lisesi'ne devam etti. 1997 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden mezun olan Didem Özel, mesleğini aktif olarak icra etmektedir. Eczacılık kariyerine adanmış bir yaşam süren Didem Özel, bu alanda önemli çalışmalar yapmıştır.

Didem Özel kaç yaşında?

Didem Özel’in hayatı ve kariyeri hakkında birçok araştırma yapılmaktadır. Bu araştırma konuların bir tanesi de Didem Özel'in yaşıyla alakalı. Özgür Özel'in eşi Didem Özel 1974 yılında doğmuştur. 

Didem Özel'in eşi kimdir?

Didem Özel ile eşi üniversite yıllarında tanışmıştır. 19 yaşında Özgür Özel ile evlenen çiftin bir kız çocukları vardır. Özgür Özel, tanışma hikayelerini bir röportajında şöyle anlatmıştır: "Mühendis olmak istiyordum. Matematiğe ilgim vardı. Fakat babamın tercihiyle eczacı oldum. Yeniden sınava girerim diye düşündüm ama eczacılık fakültesine girdikten bir yıl sonra, 19 yaşımda eşim Didem ile tanıştım. 1993'ten beri birlikteyiz. Didem'i görünce üniversite sınavına bir daha girmeyi unuttum. Eczacılıkta beni tutan ikinci şey de bu alanın, önemli bir mücadele alanı olduğunu gördüm."

Didem Özel Nereli Kaç Yaşında Özgür Özel Eşi

Didem Özel'in babası kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkanı Özgür Özel’in, eşi Didem Özel’in babasının kim olduğu sıkça merak ediliyor. Didem Özel'in babasının kim olduğu hakkında detaylı bilgi bulunamamaktadır. Detaylı bilgiye ulaşıldığında güncelleme yapılacaktır. 

Kaynak: Haber Merkezi