Fevzi Yavuzyılmaz kimdir?

Fevzi Yavuzyılmaz, 1973 yılında Trabzon Vakfıkebir'de dünyaya gelmiştir. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2001 yılında mezun olmuştur. Eğitimini sürdürerek İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği alanında yüksek lisans yapmıştır. son günlerde gündeme gelen Fevzi Yavuzyılmaz hakkında merak edilen bir diğer konu ise Fevzi Yavuzyılmaz'ın görevi ve neden görevden alındığı oldu.

Fevzi Yavuzyılmaz Kimdir Neden Görevden Alındı

Fevzi Yavuzyılmaz neden görevden alındı? Nereye atandı?

Sağlık alanındaki görevi ile gündeme gelen Fevzi Yavuzyılmaz, neden görevden alındı? Nereye atandı? Sorusu da sıkça soruluyor. İşte gündeme gelen Fevzi Yavuzyılmaz'ın neden görevden alındığı ve nereye atandığı hakkındaki bilgiler,

Fevzi Yavuzyılmaz Nereli Kimdir Görev

Rize, Ankara ve Trabzon'da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak görev yapmıştır. Ayrıca Trabzon'da birçok spor organizasyonunda yöneticilik yapmıştır. 2010  yılında Trabzon/Düzköy Devlet Hastanesi'nde **Kurucu Başhekim* olarak atanmıştır. 2012 yılında Trabzon/Akçaabat'ta Kurucu İlçe Sağlık Müdürü olarak görev almıştır. 2014* yılında Trabzon/Ortahisar'da Kurucu İlçe Sağlık Müdürü olarak atanmıştır. 2016 yılında Aydın Halk Sağlığı Müdürü olarak görev yapmıştır. 2017  yılında Gümüşhane İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştır. 31 Ekim 2017 tarihinden itibaren Aydın İl Sağlık Müdürü olarak görevini sürdürmüştür. 2019 yılında Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştır. 21 Ekim 2020 tarihi itibarıyla Bursa İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştır.

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, evli ve bir çocuk babasıdır. Fevzi Yavuzyılmaz, sağlık sektöründeki uzun ve başarılı kariyeriyle dikkat çekmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi