Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi kim?

Ünl Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi merak konusu oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Feyyaz Şerifoğlu sevgilisini sıkça paylaşıyor. Feyyaz Şerifoğlu'nun hayranları ise sevgilisinin kim olduğunu mrak ediyor. Bizler de Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisini sizler için araştırdık. Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisinin ünlü spiker Merve Dinçkol olduğu ortaya çıktı.  peki Merve Dinçkol kimdir? işte cevabı,

Merve Dinçkol Feyyaz Şerifoğlu Nereli

Merve Dinçkol Kimdir?

Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi Merve Dinçkol, 6 Şubat 1986 tarihinde İstanbul’un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde tamamlayan Merve Dinçkol, stajını Beinsport kanalında gerçekleştirmiştir. Merve Dinçkol’un medya kariyeri, eğitim aldığı dönemde Başkent İletişim’de sunuculuk ve spikerlik dersleri almasıyla başlamıştır. Merve Dinçkol, medya sektöründeki kariyerine Ulusal Kanal’da editör ve muhabir olarak başlamış, ardından sunuculuk yapmaya başlamıştır. Ulusal Kanal’daki haber bültenlerinde ve sonrasında Bugün TV'de çalıştıktan sonra, Milliyet gazetesinde Öykü Cengiz ile program hazırlamıştır. Günümüzde Kanal D ekranlarında Hafta Sonu Haberleri’ni sunan Merve Dinçkol, sevgilisi  Feyyaz Şerifoğlu ile öne çıkmaktadır.

Feyyaz Şerifoğlu Merve

Merve Dinçkol'un sevgilisi kim? Merve Dinçkol kaç kilo? Boyu kaç?

Merve Dinçkol, uzun süre Ata Demirer ile aşk dedikodularına karışmış, ancak şu anda Feyyaz Şerifoğlu ile ilişki yaşamaktadır. Ünlü sunucu, 1.75 metre boyunda ve 55 kilogram ağırlığındadır. Merve Dinçkol'un kişisel hayatı, özellikle Feyyaz Şerifoğlu ile olan ilişkisiyle sıkça gündeme gelmektedir.

Merve Dinçkol ve Feyyaz Şerifoğlu hakkında merak edilen bir diğer konu ise Feyyaz Şerifoğlu'nun ailesi ve Feyyaz Şerifoğlu'nun nereli olduğu. İnsanlar sadece Merve Dinçkol'u değil sevgilisi Feyyaz Şerifoğlu hakkında da detaylı bilgi araştırıyor. İşte Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol hakkındaki merak edilen diğer detaylar,

Feyyaz Şerifolu Sevgilisi

Feyyaz Şerifoğlu ailesi nereli?

1 Ocak 1991'de Rize'de doğan Feyyaz Şerifoğlu, lise eğitiminin ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekstil Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Müzik hayatına anneannesi vesilesiyle başlayan Feyyaz Şerifoğlu, ilk ekran deneyimini 2013'te katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla yaşadı.

Merve Dinçkol Sevgilisi Kim

Feyyaz Şerifoğlu kaç yaşında boyu kaç?

Feyyaz Şerifoğlu, 2020 yılında TV8'de yayınlanan 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Can' karakterini oynadı. Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun boyu sevgilisi Merve Dinçkol gibi 1.75 metre boyundadır. 73 kilo olan Feyyaz Şerifoğlu balık burcudur.

Kaynak: Haber Merkezi