Küntay Tarık Evren Kimdir? 

Küntay Tarık Evren, grafik tasarımcısı olarak tanınan bir isimdir. 2013 yılında İtalya'nın Milano kentinde Grafik Tasarım ve Görsel Sanatlar eğitimini tamamlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra, MBA programını da bitirerek iş dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir. Başarılı oyuncu Fulya Zenginer'in eşi olan Küntay Tarık Evren sıkça araştırılmaktadır.

Fulya Zenginer Eşi Kim

Fulya Zenginer'in eşi ne iş yapıyor?

Küntay Tarık Evren, marka yönetimi ve sosyal medya mecralarında uzun süre görev almış, reklam sektöründe beş yıl boyunca sanat yönetmenliği yapmıştır. Türkiye'nin önde gelen markalarıyla çalışmış; Pegasus, Beymen, Vestel, Renault gibi dünya markalarının görsel tasarımlarını üstlenmiştir. Reklamcılık alanında Kristal Elma, Felix ve Kırmızı gibi önemli ödüller kazanmıştır. 2019 yılında reklamcılıktan ayrılarak sanat alanına yönelmiş ve kendi sanatını icra etmeye başlamıştır. Atölyesinde çalışmalarını sürdüren Evren, 2020-2022 yıllarında Mikrotopya, Synonyms, Barcelona Contemporary, Artiox ve Artankara International Contemporary gibi önemli sergilerde yer almıştır. 

Fulya Zenginer Eşi Kim-1

Fulya Zenginer'in eşi Küntay Tarık Evren kaç yaşında?

Fulya Zenginer ile 2019 yılında evlenen Küntay Tarık Evren’in mutlu bir evliliği bulunmaktadır. Çiftin 2022 yılında Milan adını verdikleri bir çocukları olmuştur. Hande Baladın'ın "Küçük Kadınlar" dizisindeki performansı ile hafızalara kazınan Fulya Zenginer, yeni evlerine taşınacaklarını sosyal medyada duyurmuştur. Küntay Tarık Evren'in yaşıyla ilgili ise net bir cevap bulunamamıştır.

Fulya Zenginer Kutay Bebeği

Fulya Zenginer Kimdir?

Fulya Zenginer, 21 Temmuz 1989 doğumlu bir oyuncudur. Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden mezun olan Zenginer, küçük yaşta oyunculuğa başlamıştır. "İki Aile", "Küçük Kadınlar", "Tövbeler Tövbesi", "Benim İçin Üzülme", "Seni Seven Ölsün", "Güzel İkili" gibi yapımlarda rol almış ve "Ölümüne Aşk" adlı filmde de boy göstermiştir.

Kaynak: Haber Merkezi