Furkan Bölükbaşı hakkında merak edilen tüm bilgileri sizler için derledik. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Furkan Bölükbaşı, günümüzde hem akademik hem de medya dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir. Peki, Furkan Bölükbaşı kimdir ve kaç yaşındadır sevgilisi kim? İşte detaylar...

Furkan Bölükbaşı kim?

Furkan Bölükbaşı, 30 Eylül 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Kırıkkale Fen Lisesi'nde başlamış ve burada mezun olmuştur. Ardından İstanbul Üniversitesi'nde Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünde eğitimini sürdürmüştür. Eğitimine devam eden Bölükbaşı, Marmara Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yapmış ve doktora eğitimine devam etmektedir. Ayrıca, Marmara Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak görev almaktadır. 

Furkan Bölükbaş Kimdir Nereli Sevgilisi Kim

Furkan Bölükbaşı sevgilisi kim? 

Furkan Bölükbaşı, sosyal medya platformlarında yaptığı siyasi paylaşımlarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Bu paylaşımları sayesinde sıklıkla gündemde kalmayı başaran Bölükbaşı, TR Haber isimli haber sitesinde editörlük görevini yürütmektedir. Hem akademik başarıları hem de medya alanındaki etkisiyle dikkat çeken Bölükbaşı, günümüzde iki alanda da aktif bir rol oynamaktadır. Furkan Bölükbaşı'nın sevgilisi ise Nisa Nur Çaydan olarak bilinmetedir. İkilinin sosyal medya paylaşımları sıklıkla gündeme gelmektedir.

Furkan Bölükbas Kim Nereli Çagla

Nisa Nur Çaydan kimdir?

Nisa Nur Çaydan'ın kim olduğu da merak edilen konualr arasında yer alıyor. doğum yılı belli olmayan Nisa Nur Çaydan, yerel yayın yapan bir haber kanalında çalışmaktadır. Siyasal iletişim alanında eğitim aldığı söylenen Çaydan, iletişim,alanında ve sosyal medyada çalışmalarını sürdürmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi