Gelin Evi Ceren Yılmaz Kimdir? 

Show TV'nin popüler yarışma programı Gelin Evi, 15 Ağustos Perşembe günü izleyicilerle buluştu. Haftanın dördüncü bölümünde, yarışmanın dikkat çeken gelinlerinden biri olan Ceren Yılmaz ekranlara geldi. Bu yazıda, Ceren Yılmaz'ın kim olduğu, yaşının ve memleketinin yanı sıra, Instagram hesabı hakkında da bilgi vereceğiz.

G E L İ N E V İ C E R E N E Ş İ

Gelin Evi Ceren Kim?

Ceren Yılmaz, 15 Ağustos Perşembe günü Gelin Evi'nde yarıştı. Gelin Evi'nde haftanın dördüncü yarışmacısı olan Ceren Yılmaz, 100 bin TL büyük ödül için evini sergileme fırsatı buldu. Yarışma sürecinde evinin detayları ve dekorasyonuyla ilgili yorumlar da alındı. Gelin Evi'ndeki performansı ve sosyal medya paylaşımları hakkında daha fazla bilgi almak için programı takip edebilirsiniz.

Geli̇n Evi̇ Ceren Ki̇mdi̇r

Gelin Evi Ceren kaç yaşında?

26 yaşında olan Ceren, ev hanımları arasında dikkat çeken bir isim. Ceren Yılmaz, 2 yıllık evli bir içerik üreticisi olarak tanınıyor. Antalya doğumlu olan gelin, iş gereği İstanbul'a taşınmış. İstanbul'daki evinin Antalya'daki evinden daha özensiz olduğunu belirten diğer yarışmacılar, eşyalarının ikinci el olduğunu ve gelişigüzellikte yerleştirildiğini ifade etti.Gelin Evi Ceren Yılmaz Instagram Hesabı

Gelin Evi Ceren

Gelin Evi Ceren Sosyal Medya Hesabı

Ceren Yılmaz'ın sosyal medya hesapları da merak konusu oldu. Ceren Yılmaz'ın Instagram hesabında ev dekorasyonundan kişisel paylaşımlara kadar birçok içerik bulabilirsiniz.

Gelin Evi Ceren eşi

Gelin Evi Ceren, eşi ile ilgili sosyal medy hesabında yaşamına dair paylaşılar yapmaktadır. Eşi ile yaptığı gezi, tatil, ziyaret,yemek vb. faaliyetlerini sosyal medya videolarıyla kitlesine ulaştırmaktadır. 

Kaynak: Haber Merkezi