Show TV'nin tam 8 sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen yarışma programı Gelin Evi, yeni sezonunda yeni bir sunucuyla ekranlara gelecek. Beş gelinin hafta içi her gün kıyasıya yarıştıkları ve 100 bin TL ödül için mücadele ettikleri Gelin Evi programının sunuculuğunu, ünlü şarkıcı Aslı Hünel yapıyordu. Ancak Hünel, bu sezon Gelinim Mutfakta programını sunacak. Peki, Aslı Hünel'den boşalan koltuğu kim dolduracak?

Gelin Evini Kim Sunacak?

Aslı Hünel'in yerine geçecek isim sıkça merak ediliyordu. Birçok kişi Gelin Evi'ni kim sunacak? sorusunu sorarken yeni sunucu belli oldu.  Gelin Evi programının yeni sunucusu, televizyon dünyasında pek çok programın sunuculuğunu yapmış deneyimli bir isim Ezgi Sertel oldu. Ezgi Sertel'in sunacağı ilk tanıtım bölümü yayınlandı ve izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Gelin Evi Sunucusu Kim

Gelin Evi ne zaman başlıyor?

Gelin Evi yarışmasında beş gelin, hafta içi her gün birbirlerinin evlerini ziyaret ederek ev dekorasyonlarından yemeklerine kadar birçok kriterde puanlama yapıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin, 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor. Program, izleyicilere hem eğlenceli anlar yaşatıyor hem de gelinlerin hünerlerini sergilemelerine olanak tanıyor. Yeni sezon duyurusunu yapan program başladı. Hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam edecek.

Ezgi Sertel Kimdir?

Ezgi Sertel, televizyon dünyasında geniş bir deneyime sahip bir sunucudur. Enerjisi ve samimiyeti ile tanınan Sertel, Gelin Evi programına yeni bir soluk getirecek. Show TV ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşacak olan Sertel, programın yeni sezonunda gelinlerin rekabetine tanıklık edecek.

Ezgi Sertel Gelin Evi Kim Sunacak

Ezgi Sertel kaç yaşında?

Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük'ün Safranbolu ilçesinde doğdu. Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Ezgi Sertel nerede sunucu?

Ezgi Sertel, televizyon kariyerine 2007 yılında Samanyolu TV'de yayımlanan Tek Türkiye dizisinde Zeynep Öğretmen karakteri ile adım attı. Bu rolü ile geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı. Daha sonra, 2006 yılında Yağmurdan Sonra dizisinde Leyla Öğretmen karakteri ile ekranlarda yer aldı. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk kariyerine de adım atan Sertel, Show TV ekranlarında yayımlanan Lezzet Haritası programında Anadolu'nun çeşitli şehirlerini gezerek, bu şehirlerin yemeklerini ve kültürlerini tanıttı. Ayrıca, 7 Eylül 2020 tarihinde TRT 1 ekranlarında başlamış ve 2021 yılında sona ermiş olan Fazlası Zarar adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlendi.

Gelin Evini Kim Sunacak Ezgi

Gelinim Mutfakta sunucusu kim?

Ezgi Sertel, Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının "Yıldız Yağmuru" dönemi kapsamında 22 Kasım 2021 ile 26 Kasım 2021 tarihleri arasında programın konuk sunuculuğunu yaptı.

Ezgi Sertel Kimle evli?

Ezgi Sertel, oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evlidir. Çiftin Ocak 2020'de dünyaya gelen erkek ikizleri, Tibet ve Mert'tir. Ayrıca, Ozan Murat Çobanoğlu'nun gelinidir.

Kaynak: Haber Merkezi