Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci'nin hamile olduğu haberinin ardından sosyal medyada sıkça İrfan Can Kahveci evli mi? Eşi kimdir? soruları sorulmya başladı. Gözde Kahveci'nin hamile olduğu haberi insanlar tarafından büyük ilgi gördü ve araştırılmaya başlandı. Gözde Kahveci'nin kim olduğu, yaşı, kökeni ve hamilelik durumu merak edilen konular arasında. İşte merak edilen tüm detaylar:

Gözde Kahveci Kimdir?

Gözde Kahveci, 2 Ocak 1997 tarihinde İzmir'de doğdu. Şu anda 24 yaşında olan Gözde Kahveci, İzmir'de büyüdü ve ismi öğrenilemeyen bir üniversitede İç Mimarlık bölümünde eğitimine devam ediyor.

Irfan Can Kahveci Fenerbahçe Boşandı Mı

İrfan Can Kahveci ve Gözde Kahveci evli mi?

İrfan Can Kahveci, devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra Gözde Doyran ile evlendi. Düğün töreni, Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirildi. Çiftin nikahına, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Medipol Başakşehir FK Başkanı Göksel Gümüşdağ ve iş insanı Ethem Sancak şahitlik etti. Nikah törenine ayrıca Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki, teknik direktör Erol Bulut ve futbolcular da katıldı.

Irfan Can Kahveci Sevgilisi Var Mı Evli Mi

İrfan Kahvecinin kaç çocuğu var?

Gözde Kahveci, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla hamile olduğunu duyurdu. Çift, erkek bebek bekliyor. Bu özel ve heyecan verici gelişmeler hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi takip etmeye devam edin.

Kaynak: Haber Merkezi