Melek Mosso'nun eşi kim sorusu son zamanlarda sıkça merak edilmeye başladı ve birçok insan Melek Mosso'nun eşi kimdir? sorusunu soruyor. Bizler de Melek mosso ve eşi Serkan Sağdıç hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik işte Melek Mosso'nun eşi kimdir sorusunun cevabı,

Meek Mosso Eşi Kim Serkan Kaç Yasında

Melek Mosso'nun Eşi Kim?

Melek Mosso'nu eşi Serkan Sağdıç, ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun eşi olduğu için sıklıkla dikkat çekiyor. Çift, uzun süre aşk yaşadıktan sonra dünyaevine girdi. Melek Mosso'nu eşi Serkan Sağdıç hakkında detaylı bilgiye ulaşmak zor olsa da, ünlü ismin Mersin'de düzenlenen düğünle tanındığı biliniyor. Eşi Melek Mosso'nun sosyal medya paylaşımları sayesinde, Serkan Sağdıç'ın yaşı ve kökeni hakkında bilgi arayışları hız kazandı.

Mele Mossuo Eşi Kocası Serkan

Serkan Sağdıç kimdir? Ne iş yapıyor?

Melek Mosso'nun eşi Serkan Sağdıç, Melek Mosso'nun "Kirpiklerin" şarkısının klibinde yer aldı ve bu klip ikilinin tanışmasına vesile oldu. Klip setindeki arkadaşlıkları, zamanla aşka dönüştü. Ayrıca, 2014 yapımı "Recep İvedik 4" filminde küçük bir rolü bulunuyor. Modellik kariyeriyle de tanınan Sağdıç, sosyal medyada ilgi gören bir isim haline geldi.

M E L E K M O S S O E Ş İ S E R K A N K İ M

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç' nasıl tanıştı?

Serkan Sağdıç ve Melek Mosso'nun aşkı, klip setinde başlamıştı. İkilinin ilişkisi, Mersin'de gerçekleşen görkemli bir düğünle taçlandı. Melek Mosso’nun, TikTok ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesi bulunuyor.

Melek Mosso Eşi Kim

Melek Mosso Kimdir? Melek mosso nereli Alevi mi?

Melek Mosso, 11 Kasım 1988'de Kayseri'de doğdu. Çocuk yaşta müziğe ilgi duyan Mosso, Denizli'de eğitim aldı ve Adnan Menderes Üniversitesi'nde müzik öğretmenliği okudu. İstanbul'a geldikten sonra Kadıköy ve Beşiktaş hattında müzik yaparak tanındı. Yıldız Tilbe'nin "Vursalar Ölemem" şarkısını yeniden yorumlayarak büyük beğeni topladı. No.1'in "Hiç Işık Yok" şarkısı da 100 milyonun üzerinde izlenme aldı. 2018'de çıkardığı "Kedi" isimli tekli ile müzik dünyasında uzun süre konuşuldu.

Melek Mosso Eşi Kim Serkan Sağdıç Kimdir

Melek mosso kaç çocuğu var?

Serkan Sağdıç ve Melek Mosso'nun özel hayatı ve projeleri, sosyal medya üzerinden geniş bir takipçi kitlesi tarafından ilgiyle izleniyor. Hatta Melek Mosso'nun kalça dolgusu yaptırdığı idiia edilerek günlerce Melek Mosso'nun kalça dolgusu konuşulmuştu. Melek Mosso ve eşi sosyal medyayı aktif kullanmakta fakat Melek Mosso ve eşi Serkan Sağdıç'ın çocuklarının olup olmadığına dair net bir bilgi bulunamamakta.

Kaynak: Haber Merkezi