İşte, Necati Arabacı'nın kim olduğu hakkında bilmeniz gerekenler...

Necati Arabacı Kimdir?

Necati Arabacı, Hells Angels adlı motosiklet çetesinin liderlerinden biridir. Çeşme’de yakalanıp tutuklanmasının ardından Monako’da görülmesiyle yeniden gündeme gelmiştir. Avrupa ve Türkiye yeraltı dünyasında tanınan bir isim olan Cehennem Necati, suç kariyeri boyunca birçok yasa dışı faaliyete karışmıştır.

Necati Arabacı Kimdir Suçları

Necati Arabacı Gençliği

Necati Arabacı, 14 Şubat 1972 tarihinde Almanya’nın Köln şehrinde doğmuştur. Tam adı Coşkun Necati Arabacı'dır. 1990'lı yıllarda 18 yaşındayken barda koruma olarak yeraltı dünyası ile tanışmıştır. Hells Angels üyeleri ve fedaileri aracılığıyla Köln’ün yeraltı dünyasında etkili olmuştur.

Necati Arabacı Ne İş Yapar?

Necati Arabacı, yasa dışı madde ticareti, haraç ve çeşitli yasa dışı işler ile Köln’ün yeraltı dünyasında tanınmıştır. Bu yasa dışı faaliyetleri bir meyve-sebze toptancılığı yapan paravan şirket ile gizlemiştir. 1999 yılında Ruhr Havzası’ndan Frankfurt’a kadar etkisini genişletmiştir.

Necati Arabacı Adamları

Necati Arabacı Suçları

2002 yılında tutuklanmış ve 2004 yılında suç örgütü kurmak, gasp ve insan kaçakçılığı suçlarından dokuz yıl hapis cezasına çarptırılmıştır. Bochum’da hapis yattıktan sonra, cezasının üçte birini tamamlayarak 2007 yılında Türkiye’ye sınır dışı edilmiştir.

Necati Arabacı'nın Sedat Peker ve Ayhan Bora Kaplan gibi Türk yeraltı dünyasının tanınmış isimleri ile ilişkisi olduğu bilinmektedir.

Necati Arabacı Sedat Peker

Necati Arabacı Kaç Yaşında?

2024 yılı itibarıyla 52 yaşında olan Necati Arabacı, Almanya’nın Köln şehrinde doğmuştur.

Necati Arabacı Aslen Nereli?

Aslen Konya’nın Beyşehir ilçesinin Yeşildağ köyündendir.

Necati Arabacı Ailesi

Necati Arabacı’nın ailesi Konya, Beyşehirli bir Türk çiftidir. Almanya’ya ne zaman geldikleri bilinmemekle birlikte, çocukları Necati Arabacı Almanya’da dünyaya gelmiştir. Özel hayatı hakkında fazla bilgi olmamakla birlikte, evli olmadığı ve bilinen bir çocuğunun olmadığı bilinmektedir.

Necati Arabacı Serveti

Necati Arabacı’nın serveti hakkında kesin bilgi bulunmamakla birlikte, lüks arabalar ve yüksek meblağlarda altın takılarla dikkat çekmiştir. Özellikle Ayhan Bora Kaplan’ın oğlu için düzenlenen sünnet düğününde 50 adet cumhuriyet altını takması, serveti hakkında spekülasyonlara yol açmıştır.

Necati Arabacı Gençliği

Necati Arabacı Şu An Serbest mi?

Necati Arabacı’nın tutuklanma durumu sürekli merak konusudur. 2010 yılında Türkiye’ye sınır dışı edilen Arabacı, Hells Angels MC Nomads Türkiye'nin başkanı olmuştur. Avrupa Birliği çapında bir tutuklama emri bulunan Arabacı, 2018 yılında Türkiye’de tutuklanmış ancak delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılmıştır. 2020 ve 2023 yıllarında tekrar tutuklanmış ancak kısa süre sonra serbest bırakılmıştır. En son Monako’da görüntülenmiştir.

Necati Arabacı Şu An Serbest Mi

Hells Angels Nedir?

Hells Angels, dünyanın en büyük motosiklet çetelerinden biridir. 1948 yılında Kaliforniya, Fontana'da kurulmuş olan bu çete, Harley-Davidson tipi motosikletler kullanır ve dünya genelinde 59 ülkede 6.000’den fazla aktif üyeye sahiptir. II. Dünya Savaşı gazileri tarafından kurulmuş olan Hells Angels, organize suç, yasaklı madde ticareti, şantaj, insan kaçakçılığı, silah kaçakçılığı, kara para aklama ve şiddet suçları gibi birçok yasa dışı faaliyetle ilişkilendirilmiştir.

Hells Angels Motor Çetesi

Necati Arabacı'nın Adamları

Necati Arabacı'nın bu örgütün Almanya koluna dahil olduğu ve örgüt içerisinde "Baba" lakabıyla tanındığı bilinmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi