İnsanlar son zamanlarda marketlerde ve mağazalarda karşılaştıkları ürünler ve markalar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. Özellikle Tukaş markası son zamanlarda sık aranan markalar arasında yer alıyor. Peki, Tukaş markası hangi ülkeye ait? Tukaş’ın Türk markası mı? ve nerede üretiliyor? İşte sorulan tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası haberimizin devamında.

Tukaş ın sahibi kim?

Tukaş, 1962 yılında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kurulan ve lezzet yolculuğuna yarım asırdan fazla bir süre önce başlayan bir markadır. Türkiye'nin lezzet sihirbazı olarak tanınan Tukaş, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar her öğünde tüketicilere çeşitli ürünler sunar. Kalite ve tüketici güvenliği konusundaki titizliğiyle, tarıma dayalı gıda sektöründe öncü kuruluşlardan biri olarak kabul edilir.

Tukaş Kimin Türk Mü

Tukaş nerenin malı? İsrail malı mı? 

Tukaş, uluslararası gıda güvenliği standartlarına uyum sağlamakta ve bu çerçevede IFS (International Food Standard), BRC (British Retail Consortium), Helal Gıda ve Kosher belgelerine sahiptir. "Güvenli gıda tarladan başlar" anlayışıyla hareket eden Tukaş, kontrollü tarım sistemi uygulayarak, tarladan özenle toplanan taze sebze ve meyveleri anında işleyip Tukaş markasıyla tüketicilere sunar.

Tukaş hisse bölünmesi ne zaman?

Vizyon olarak, gıda endüstrisinde pazar lideri ve öncü olmayı hedefleyen Tukaş, her yerde ve her öğününüze keyif katmayı amaçlar. Misyonu ise, nitelikli ekibi ve iş ortaklarının gücü sayesinde, müşterilerinin beğenisine uygun yüksek kaliteli, sağlıklı, yenilikçi, çevre dostu ve kolay erişilebilir gıda ürünleri üretmek ve sofraları zenginleştirmektir. Tukaş’ın temel değerleri arasında müşteri memnuniyeti, yüksek ürün kalitesinde süreklilik, maliyet farkındalığı ve verimlilik, kişisel gelişim, sağlık ve güvenlik, güçlü çalışma etikleri, karşılıklı saygı ve çevresel sürdürülebilirlik yer almaktadır. Bu değerlerle Tukaş, lezzet yolculuğunu sürdürürken her zaman en yüksek kaliteyi hedefler. Kalitesini korumak isteyen Tukaş zaman zaman hsse bölünmesi yapmaktadır. Şuan için bu tarih belli değildir.

Kaynak: Haber Merkezi