Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu geçtiğimiz günlerde vefat etmesiyle gündeme geldi. Bu üzücü haber, Türkiye Petrolleri Arama Daire'sinin X sosyal medya hesabından duyuruldu. Sadioğlu'nun ölümü, hem ailesi hem de iş arkadaşları tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Sadioğlu Ne Zaman Öldü?

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun ölüm haberi, Türkiye Petrolleri Arama Daire'si tarafından yapılan açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada, "Ülkemize ve ortaklığımıza kattığı değerlerle ismi daima gururla anılacak olan Arama Daire Başkanımız Sayın Mehmet Salih Bülent Sadioğlu’nun vefatının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve tüm çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu Neden Öldü

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu Neden Öldü?

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun neden öldüğü ise Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşanan trajik bir olayla ortaya çıktı. Görev gereği Yüksekova’da bulunan Sadioğlu, kaldığı otel odasında ölü bulundu. Sabah kahvaltısına katılmayan Sadioğlu'nu merak eden arkadaşları, otel personelinden yardım alarak odasına girdiklerinde, onu hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldular. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Sadioğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Cenazesi, Hakkari Devlet Hastanesi morguna gönderilerek otopsi yapılmak üzere incelemeye alındı.

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu Kimdir

Mehmet Salih Sadioğlu Kaç Yaşında?

Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, henüz genç sayılabilecek bir yaşta, 53 yaşında hayata veda etti. Olayın ardından yapılan incelemeler, Sadioğlu'nun kaldığı otelin odasına bir gün önce giriş yaptığını ortaya koydu.

Kaynak: Haber Merkezi