Ünlü oyuncu Ulaş Tuna Astepe ile aşk yaşayan ve ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Cansu Baydar'ın kim olduğu yeniden merak konusu oldu. Peki, Cansu Baydar kimdir, ne iş yapar? İşte detaylar...

Cansu Baydar Kimdir?

Sinema yazarı olarak kendini tanıtan Cansu Baydar, Vefa Lisesi'nden mezun olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon üzerine eğitim aldı. Eğitim süreci boyunca Berlin'de de sinema ve medya alanında dersler aldı.

Cansu Baydar Kaç Yaşında

Cansu Baydar Ne İş Yapar?

Cansu Baydar, Berlin'de yaşayan mültecilerle birlikte kısa film ve belgesel çekimleri gerçekleştirdi. Bu süreçte Berlin'deki film prodüksiyon şirketleriyle ortak çalışmalar yürüttü.

Cansu Baydar Ulaş Tuna Astepe

Reklam, kısa film, kurmaca film ve belgesel projelerinde senaryo yazarlığı, reji asistanlığı ve sosyal medya yönetimi deneyimleri olan Cansu Baydar, çok yönlü ve marjinal kişiliğiyle dikkat çekiyor. Küçük yaşlardan itibaren yazmayı seven ve duygularını saklamadan ifade eden bir kişilik olarak tanınıyor.

Cansu Baydar Ulaş Tuna Astepe Neden AyrıldıCansu Baydar ve Ulaş Tuna Astepe Neden Ayrıldı?

İkilinin ayrıldığına dair iddialar ortaya atılsa da ilişkileri devam etmektedir. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarında da mutluluklarını paylaşmaktadırlar.

Kaynak: Haber Merkezi