Derya Cebecioğlu Kimdir?

Derya Cebecioğlu, 24 Ekim 2000 tarihinde Mersin'de doğmuş, Türkiye kadın millî voleybol takımı ve Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank'ta smaçör olarak oynayan profesyonel bir Türk voleybolcudur. Derya Cebecioğlu, voleyboldaki başarısının yanı sıra son zamanlarda sevgilisi ile de gündeme gelmiştir. İşte Derya Cebecioğlu'nun kariyeri ve başarıları hakkında merak edilenler...

Derya Cebecioglu Voleybol Sevgili Boyu Kilosu

Derya Cebecioğlu aslen nereli?

Derya Cebecioğlu, 14 yaşında VakıfBank altyapısına katılarak voleybol kariyerine başladı. VakıfBank altyapısında yetişen Cebecioğlu, sırasıyla Bahçelievler Voleybol Kulübü, Yeşilyurt ve Kurobe AquaFairies kulüplerinde forma giydi. Yerel ve uluslararası düzeyde başarılar kazanan VakıfBank altyapı takımları ve Türkiye küçükler millî voleybol takımlarında yer aldı. Derya Cebecioğlu'nun memleketi ise Mersin'dir.

Derya Cebecioglu Sevgilisi Kim-1

Derya Cebecioğlu kaç yaşında?

2018 U20 Avrupa Şampiyonası'nda en iyi smaçör seçilen Derya Cebecioğlu, 2019 U20 Dünya Şampiyonası'nda ise turnuvanın en skorer oyuncusu olan Derya Cebecioğlu'nun yaşı da merak ediliyor. Derya Cebecioğlu 24 Ekim 2000 tarihinde doğmuştur ve 24 yaşındadır. 

Derya Cebecioglu Boyu Kilosu Yaşı Sevgilisi

Derya Cebecioğlu nereye transfer oldu?

2018 yılında VakıfBank ana takımında oynamaya başladı ve aynı yıl VakıfBank ile 2018-19 Sultanlar Ligi ve 2018 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazandı. Ayrıca, 2018-19 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü oldu. Derya Cebecioğlu, 2021 yılında Yeşilyurt'a kiralandı ve takımıyla 2021 CEV Challenge Kupası Şampiyonluğuna ulaştı. 2021-22 sezonunda VakıfBank'a geri dönerek, takımıyla 2021 FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonluğunu kazandı. 2023 yılında, Derya Cebecioğlu, Türkiye kadın millî voleybol takımı ile büyük başarılara imza attı. 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi, 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası ve 2023 Voleybol Dünya Kupası şampiyonu olan millî takım kadrolarında yer aldı.

Derya Cebecioglu Nereli

Derya Cebecioğlu'nun sevgilisi kim?

Derya Cebecioğlu, genç yaşına rağmen voleybol kariyerinde birçok başarıya imza atmış bir isimdir. VakıfBank altyapısında başlayan kariyerini, çeşitli kulüplerde ve millî takımda kazandığı başarılarla taçlandıran Cebecioğlu'nun sevgilisinin kim olduğu hakkında ise detaylı bilgi bulunamamaktadır. 

Kaynak: Haber Merkezi