Ebru Baki, Türkiye'de tanınmış bir gazeteci ve televizyon sunucusudur. Ebru Baki'nin hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen detaylar bu haberde yer alıyor. Ebru Baki'nin biyografisi, nereli olduğu, yaşı, sevgilisi ve evlilik durumu gibi soruların cevapları haberimizin devamında sizler için hazırlandı. 

Ebru Baki'nin kaç yaşında?

Ebru Baki, 1975 yılında İstanbul'da doğmuştur. 2024 itibarıyla 49 yaşında olan başarılı gazeteci, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sırasında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yapmıştır ve bu deneyim onun gazetecilik kariyerine sağlam bir temel oluşturmuştur. Ebru Baki, Marmara Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini okul ve bölüm birincisi olarak tamamlamıştır. Cumhuriyet Dergisi'nde yayınlanan bazı haber ve fotoğrafları çeşitli ödüllere layık görülmüştür. Lisans eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İktisat bölümünde eğitimine devam etmiştir. Çeşitli burslar kazanan Baki, Hürriyet Gazetesi'nde 7 yıl boyunca çalışmıştır.

Ebru Baki Nereli Nerede Yaşıyor

Ebru Baki nerede çalışıyor?

Ebru Baki'nin medya kariyeri CNN Türk ile devam etmiştir. CNN Türk'te ekonomi haberlerini sunarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Doğan Medya'nın Demirören Medya'ya geçişi sonrasında CNN Türk'ten ayrılarak Habertürk kanalına transfer olmuştur. Habertürk kanalında Bülent Aydemir ve değişen yorumcu konuklarıyla birlikte "Para Gündem" programının sunuculuğunu yapmıştır. Yakın zamanda Habertürk kanalından ayrılan Ebru Baki, kariyerine Sözcü TV'de devam etmektedir. Sözcü TV'de ekonomi programı yapmaya başlayan Baki, izleyicilere ekonomi alanında güncel ve önemli bilgiler sunmaktadır.

Ebru Baki Nereli Nerede Yaşıyor

Ebru Baki'nin sevgilisi kim?

Ebru Baki'nin kariyerinden ziyade özel hayatı hakkında merak edilen brçok konu var. Ebru Baki'nin sevgilisinin kim olduğu ve evlilik durumu merak ediliyor. Ebru Baki'nin evli olup olmadığı ile ilgili bilgileri netleştirmek için araştırmalar devam etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi