Eski oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, mutlu bir gün yaşadı. Gamze Özçelik, oyuncu Reshad Strik ile evlendi. Bu haberin ardından "Gamze Özçelik evlendi mi?", "Gamze Özçelik kiminle evlendi?" ve "Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kimdir?" gibi sorular gündeme geldi. İşte detaylar...

Gamze Özçelik kimdir?

Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Gamze Özçelik anne tarafından Selanik göçmeni, baba tarafından ise Bayburtludur. Eğitim hayatını Maltepe Anadolu Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamladı. Geçtiğimiz günlerde evlilik haberi veren Gamze Özçelik'in yeni eşi merak konusu oldu. İşte Gamze Özçelik'in hakkında merak edilen diğer detaylar,

Reshad Stric Dini Ne

Gamze Özçelik kaç kere evlendi?

Gamze Özçelik, 1999 yılında Elite Model Look İpek Güzeli seçildi ve 2000 yılında Miss Turkey 2. güzeli oldu. Bu başarıları ile dikkatleri üzerine çeken Özçelik, modellik kariyerine adım attı ve çeşitli televizyon dizilerinde rol almaya başladı. 2003-2004 yıllarında yayımlanan Popstar Türkiye adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. Ardından Türkstar, Buzda Dans, Ben Buradan Atlarım gibi yarışma programlarının ve birçok özel gecenin sunuculuğunu üstlendi. Gamze Özçelik'in sunuculuk kariyeri, ona geniş bir hayran kitlesi kazandırdı. Kariyerinin yanı sıra evliliği ile de merak edilen Gamze Özçelik'in kaç kere evlendiği merak konusu oldu. Gamze Özçelik İlk evliliği ile yollarını 2011 yılında ayırmıştı. 2024 yılında ise ikici evliliğini yaptı.

Gamze Özcelik Eski Esi Kim

Gamze Özçelik eski kocası kim?

Gamze Özçelik, 2004 yılında "Hırsız Var!" adlı filmde rol aldı. 2006 yılında Tiyatrokare'nin sahnelediği "Seni Seviyorum" adlı oyunda sekreter rolünü canlandırdı. Aynı yıl Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Arka Sokaklar adlı polisiye dizide canlandırdığı Zeynep Akyüz Ateş karakteriyle tanındı. Bu dizideki rol arkadaşı Uğur Pektaş ile 2008 yılında evlendi ve bu evlilikten bir oğlu dünyaya geldi. Çift, 2011 yılında boşandı.

Gamze Özçelik kaç çocuğu var?

Gamze Özçelik, iş ve özel hayatında önemli başarılara imza atmış bir isimdir. Anne tarafından Selanik göçmeni, baba tarafından ise Bayburtlu olan Özçelik, eğitimini Maltepe Anadolu Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamladı. Gamze Özçelik'in ilk eşi  Uğur Pektaş'tan bir çocuğu vardır. Yeni Evlenen Gamze Özçelik henüz yeni bir bebek haberi vermedi. 

Reshad Strik Kaç Yasında

Resat kiminle evli?

Reshad Strik yaptığı evliliğin ardından yeniden gündeme geldi. Birçok insan reshad Stric kiminle evlendi sorusunu soruyor. İşte cevabı,

modellikten sunuculuğa, oyunculuktan sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok alanda başarılı bir kariyere sahip Gamze Özçelik ile Reshad Strik evlilik yaptı. 

Reshad Strik Kimdir? Reshad Strik nereli?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde, Avustralya'nın Canberra şehrinde Boşnak kökenli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Avustralyalı aktör Reshad Strik'in kariyerine ve yaşamına dair merak edilenler...

Reshad Strik, Avustralya'nın Central Coast bölgesinde büyüdü. Gençlik yıllarında sörf ve boks ile ilgilenen Strik, ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'ne katıldı. Mezun olduktan sonra "Blue Heelers" adlı televizyon şovuna konuk oyuncu olarak katıldı ve "Headland" adlı dizide rol aldı. Reshad Strik, "Tepenin Gözleri 2" adlı filmde Mickey adlı bir Amerikalı asker rolünü canlandırdı. Ayrıca ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın "A Public Affair" klibinde yer aldı. Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi olan "Don't Look Up" filminde başrol oynadı.

Reshad Strik eski eşi kim?

Reshad Strik 2010 yılında Saraybosnalı ekonomist Sabina Pitić ile evlendi. Çiftin 3 çocuğu dünyaya geldi. vardır. 2022 yılında Reshad Strik eşinden ayrıldı.

Reshad Strik çocukları kim?

2010 yılında Saraybosna'da dünyaevine giren Reshad Strik, burada müzik videoları ve reklamlar üretmeye başladı. 2013 yılında Türkiye'ye geldi ve bir yıl boyunca Türkçe dersleri aldı. 2014 yılında "Filinta" dizisinde rol aldı ve ardından 2015 yılında "Diriliş Ertuğrul" dizisinde Ömer karakterini canlandırdı. Kariyeri hakkında birçok bilgiye ulaşılan Reshad Strik'in çocukları kim sorusu merak ediliyor. Fakat Reshad Strik özel yaşamı eşi çocukları hakkında pek bilgi vermiyor.

Reshad Stric Dini Ne

Reshad Strik kaç yaşında?

Reshad Strik, Türkiye'de birçok projede yer aldı ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı. "Diriliş Ertuğrul" dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Gamze Özçelik ile olan evliliği ile gündeme gelen Reshad Strik'in yaşı da merak edilen konular arasında Reshad Strik kaç yaşında?sorusunu araştırdğımızda ise ünlü yıldızın 43 yaşında olduğu öğrendik.


Reshad Strik boyu kaç?

Gamze Özçelik ve Reshad Strik'in evliliği, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Reshad Strik'in kariyeri ve kişisel hayatına dair merak edilen bir diğer soru ise Reshad Strik'in boyunun kaç olduğu.  Reshad Strik boyu kaç? sorusunu araştırdık ve 1.88 boyunda olduğu bilgisine ulaştık. Gamze Özçelik'in boyu ise 1.74 olarak belirlendi.

Kaynak: Haber Merkezi