Uzun süredir rahatsız olan Kenan Işık'ın ölümünün ardından Son zamanlarda Gülgün Ok hakkında birçok soru sorulmaya başladı.  Yeniden merak edilmeye başlayan Gülgün Ok hakkındaki tüm detayları araştırdık ve  tüm detaylarıyla haberimizde yer verdik İşte Gülgün Ok ve eşi Kenan Işık hakkındaki tüm detaylar, 

Gülgün Ok Kenan Işık Boşandı Mı Eşi Kim

Gülgün Ok Kimdir? 

Gülgün Ok, meslek yüksek okulu resim bölümü mezunu olup, bir süre Vakko'da desinatör olarak çalışmıştır. Sinema kariyerine başladıktan sonra sanat hayatına Devlet Tiyatroları'nda devam etmiştir.  1960'ların başlarında, sinema dergilerinin popüler olduğu dönemde, Ses, Artist ve Pazar gibi dergiler Türk sinemasına yeni yetenekler kazandırıyordu. Gülgün Ok, bu dergilerin açtığı yarışmalardan biri sayesinde sinemaya adım atmıştır. Gülgün Ok'un ilk filmi, "Boşver Doktor" adlı yapımda yer almıştır. Dönemin ünlü isimleri Öztürk Serengil ve Hüseyin Baradan ile birlikte çalışmıştır. Filmin yönetmeni Faruk Kenç, Gülgün Ok'un yeteneğini keşfetmiş ve onu başrol olarak seçmiştir.

Gülgün Ok Kimdir Kenan Işık Eşi Mi Gülgün Işık Son Hali

Gülgün Ok yaşıyor mu?

1960'ların başlarında, sinema dergilerinin popüler olduğu dönemde, Ses, Artist ve Pazar gibi dergiler Türk sinemasına yeni yetenekler kazandırıyordu. Gülgün Ok, bu dergilerin açtığı yarışmalardan biri sayesinde sinemaya adım atmıştır. Gülgün Ok şu anda ise 60'lı yaşlarında ve eski eşi Kenan Işık'ın ölümünün ardından ismi yeniden anılmaya başladı.

Gülgün Ok Kenan Işık ile evli mi?

Gülgün Ok, ilk evliliğini film yapımcısı ve yönetmen Semih Evin ile, ikinci evliliğini ise ünlü oyuncu Kenan Işık ile yapmış, ancak her iki evliliği de sona ermiştir. Kenan Işık ile 1973 yılında evlenen Gülgün Ok, 1980 yılında boşandı. Kenan Işık ise İkinci evliliğini Beril Işık ile yaptı ve bu evlilikten Mehmet ve Ahmet adında iki oğlu oldu. Gülgün Ok ise yaşamına devam ediyor.

Gülgün Ok'un kariyerindeki başarıları ve özel hayatındaki samimi anıları, onu Türk sanat dünyasının unutulmaz isimlerinden biri yapmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi