Hafize Gaye Erkan’ın istifasının ardından Merkez Bankası Başkanı olarak atanan Fatih Karahan'ın, Hatice Karahan ile akraba olup olmadığı konusunda sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ancak, yapılan açıklamaları haberimizde sizler için derledik. İşte atih Karahan'ın, Hatice Karahan hakkındaki tüm bilgiler,

Hatice Karahan eşi kim?

Hafize Gaye Erkan'ın 9 Haziran 2023'te Merkez Bankası Başkanı olarak atanmasının ardından, üst yönetim de değişmişti. Fatih Karahan, Temmuz 2023'te sosyal medya üzerinden ailesiyle Türkiye'ye seyahat ettiği bir fotoğraf paylaşarak gündeme gelmişti. Şu anda Merkez Bankası'ndaki görevine devam eden Karahan'ın, sosyal medyada da aktif olduğu biliniyor. Fatih Karahan'ın Hatice Karaha'ın eşi olup olmadığı merak ediliyor. Haberimizin devamında yer alan açıklamalarda Fatih Karahan ve Hatice Karahan'ın akraba veya eş olup olmadığı açıklandı.

Hatice Karahan Eşi Meb

Fatih Karahan ve Hatice Karahan Akraba mı? Fatih Karahan ve Hatice Karahan Kardeş mi?

Fatih Karahan ve Hatice Karahan'ın ilişkisi birçok insan tarafından merak ediliyoe ve araştırılıyor. Sosyal medyada ortaya atılan iddianın ardından birçok insan  Fatih Karahan ve Hatice Karahan hakkındaki detayları merak etmeye başladı ve akraba olup olmadıkları sorusu akıllara geldi. Konu sosyal medyada geniş bir şekilde tartışılmasına rağmen, Fatih Karahan ve Hatice Karahan akrabalık iddiaları yalanlandı ve iki isim arasında herhangi bir kan bağı bulunmadığı açıklandı. Açıklamaya göre, Fatih Karahan ile Hatice Karahan arasında herhangi bir akrabalık ilişkisi bulunmuyor. Karahan soyadının tesadüf olduğu ve ikilinin kardeş ya da akraba olmadığı belirtiliyor.
Fatih Karahan Eşi Kimdir

Fatih Karahan Kimdir?

Fatih Karahan, 1982 yılında Eskişehir'de doğdu. Boğaziçi Üniversitesi'nden Matematik ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinde 2006 yılında mezun olduktan sonra, Pennsylvania Üniversitesi'nde Ekonomi yüksek lisans ve doktorasını tamamladı. 2012 yılında ABD'den dönen Karahan, Merkez Bankası Başkan Yardımcılığı görevine getirildi ve 2023 yılında Merkez Bankası Başkanı oldu. Fatih Karahan, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi