İrem Aydın Kimdir?

İrem Aydın, 1986 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Bursa'da anadolu lisesini tamamladıktan sonra Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni %50 burslu kazandı. Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2009 yılında mezun olan İrem Aydın, 2009-2013 tarihleri arasında Baker McKenzie Hukuk Bürosu’nda çalıştı. 2013-2016 yılları arasında Socar Türkiye'de görev alan Aydın, Eylül 2017'den bu yana Doğan Müzik Kitap Mağazacılık ve Pazarlama'da (D&R) Hukuk Müşaviri olarak çalıştı. Ekim 2018'de Doğan Müzik Kitap ve Mağazacılık'tan ayrılan İrem Aydın, halen kendi hukuk bürosunda görev alıyor. 

Irem Aydın Nereli Kimdir

İrem Aydın kaç yaşında?

İrem Aydın, aynı zamanda profesyonel bir şarkıcı ve söz yazarıdır. 2011 yılında Birtük Aydın ile dünya evine giren İrem Aydın, Bir kız çocuğu sahibi İrem Aydın'ın kim olduğu, özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgi bulunamamaktadır çünkü ameralardan uzak bir hayat yaşıyor. İrem Aydın'ın yaşı hakkında ise  29 Mayıs 1989 tarihinde dünyaya geldiği biliniyor. Buna göre İrem Aydın, 2024 yılı itibarıyla 35 yaşındadır.

Irem Aydın Kim

İrem Aydın ne iş yapıyor?

Şarkı yazarlığı ve beste yapma konusundaki yetenekleriyle tanınan İrem Aydın sahne performansları ve vokal yeteneğiyle de dikkat çekmektedir. Ayrıca Aydın, günümüzde Martı Türkiye'de genel müdür yardımcılığı da yapmaktadır.

İrem Aydın evli mi?

Kariyerine odaklanan ve gelecekte daha fazla projeye imza atması beklenen genç ve yetenekli sanatçı İrem Aydın evlidir. İki çocuk annesi olan İrem Aydın'ın kariyer hedefleri sürüyor.

Editör: Haber Merkezi