Özge Turna, medya sektöründeki başarılı kariyeri ve Şevket Çoruh ile olan evliliği ile kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. Peki, Özge Turna kimdir ve Şevket Çoruh'un eşi kimdir? İşte detaylar...

Şevket Çoruh Evlendi mi?

Şevket Çoruh, ilk evliliğini 1993 yılında oyuncu Günay Karacaoğlu ile yapmıştır. Bu evlilikten bir kızı olan Çoruh, 2004 yılında boşanmış ve 2018 yılında Özge Turna ile evlenmiştir. İkinci evliliğinden ise Turna adında bir kızı vardır.

Ozge Turna Kaç Yaşında

Özge Turna Kimdir?

Özge Turna, Türkiye'de tanınmış bir isim olup medya sektöründe önemli bir kariyere sahiptir. Özellikle Türk dizi ve sinema dünyasında başarılı bir oyuncu olan Şevket Çoruh ile olan evliliği ile dikkat çekmiştir.

Özge Turna Şevket Çoruh

Şevket Çoruh Çocuğu

İlişkileri 2014 yılında başlayan Özge Turna ve Şevket Çoruh, maddi zorluklar nedeniyle sade bir nikah töreniyle 31 Aralık 2017'de evlenmişlerdir. Bu birliktelikten 2020 yılında Turna adını verdikleri bir bebekleri dünyaya gelmiştir ve böylece Şevket Çoruh ikinci kez baba olmuştur.

Şevket Çoruh Eşi Ve Çocuğu

Özge Turna Ne İş Yapıyor?

Özge Turna, lise ve üniversite eğitimini tamamladıktan sonra ulusal özel televizyon kanallarında çalışmaya başlamıştır. 2010 yılında Habertürk'te röportajlar yapmış ve daha sonra Star TV'de "Program Editörü" olarak görev almıştır.

Kaynak: Haber Merkezi